Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ RAN.TA.R. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!

Σάλο έχει ξεσηκώσει στους απανταχού σκοπιανούς και… φιλοσκοπιανούς η είδηση πως ο πρωθυπουργός τους Νίκολα Γκρούεφσκι έχει ελληνική καταγωγή!

Η είδηση έχει μεταφερθεί σε Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη και στο εσωτερικό των Σκοπίων σύμβουλοι του Γκρούεφσκι ψάχνουν τρόπο για να σταματήσουν τη διάδοση της.

Απειλές κατά ελληνικών blog που δημοσίευσαν την είδηση! Ανώνυμα τηλεφωνήματα και στο RANTAR, που ζητάνε να μάθουν ποιος πρωτοδημοσίευσε την είδηση.
Ενήμερη η Ελληνική Πολιτεία, από τους blogger, στηρίζει τις αποκαλύψεις τους και ενημερώνεται διαρκώς για τις απειλές που δέχονται.
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ μόνο στο RANTAR. Λεπτομέρειες για μια υπόθεση που γεμίζει αγανάκτηση όλους τους Έλληνες.

2 σχόλια:

Αlkimos είπε...

Αν αυτό για τους δύο Σκοπιανούς πολιτικούς αληθεύει, τότε θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος και να βγουν το δυνατόν συντομότερο όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν στο φως, πρώτον, διότι φέρνει στην επιφάνεια ένα κοινωνικοπολιτικό πρόβλημα, που υπάρχει εδώ και χρόνια στον τόπο μας και που είναι ιδιαίτερα έντονο στην βόρεια Ελλάδα, και δεύτερον, διότι δίνει άλλη διάσταση στο Σκοπιανό πρόβλημα. Αν αυτοί οι δύο νεαροί άντρες, αισθάνονται γνήσιοι Μακεδόνες (και είναι όντως), τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα έχουν πολύ διαφορετικό σθένος να υπερασπίζονται τις θέσεις τους. Αν βλέπουν τον εαυτό τους ως «ηγεμόνες» αυτού του κρατιδίου και είναι εν δυνάμει Μακεδόνες, τότε γίνεται κατανοητό γιατί επιμένουν στις εθνικιστικές τους κορώνες…

Με βάση τα πρότυπα των αρχαίων ηγεμονιών, αν ο αρχηγός ενός λαού ήταν γνήσιος απόγονος της βασιλικής δυναστείας ενός έθνους, τότε θα μπορούσε να διεκδικήσει τα φυσικά ηγεμονικά του δικαιώματα, ακολουθούμενος ακόμα και από ένα συρφετό αλλοφύλων…

Εδώ θα έχουμε τότε όχι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί στο τραπέζι των πολιτικών διαπραγματεύσεων αλλά στον …καναπέ κάποιου ψυχίατρου. Το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί σε αυτή την περίπτωση με την βοήθεια της ψυχανάλυσης ως αν είχαμε απέναντί μας τον Δον Κιχώτη και τον Σάντσο Πάντσα.

Συλλέκτης ιστού είπε...

Αυτά τα δημοσίευσε το taxalia πριν από μήνες. Μην κλέβεις άλλα blogs. Δεν είναι σωστό.