Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ο Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ EUROVISION

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ
Έφτασε η ώρα και για το δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, που από τους περισσότερους έχει χαρακτηριστεί ως ο δυσκολότερος, λόγω της συμμετοχής πολλών φαβορί σε αυτόν.

Η Σουηδία είναι βέβαιο πως θα περάσει στον τελικό, καθώς το τραγούδι έρχεται πρώτο, τόσο στα γραφεία στοιχημάτων, όσο και ανάμεσα στους fun του μουσικού διαγωνισμού. Για την Τουρκία οι γνώμες διίστανται, αν και πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρει, καθώς πολλές χώρες του δεύτερου ημιτελικού ψηφίζουν παραδοσιακά την Τουρκία, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για την Ουκρανία και την Κροατία.

Η Αλβανία θα σκίσει, η Λευκορωσία αν περάσει τις συμπληγάδες των πολιτικών παιχνιδιών του διαγωνισμού θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ οι πειρατές της Λετονίας έχουν βάλει πλώρη για τον τελικό του Σαββάτου και οι… άνεμοι είναι υπέρ τους.

Βουλγαρία, Δανία και Γεωργία πολύ πιθανόν να τα καταφέρουν, ενώ ερωτηματικό παραμένει η Κύπρος και η Πορτογαλία, που τον τελευταίο καιρό κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Μάλιστα, αν επαληθευθεί το γεγονός που θέλει πάντοτε δύο μεγάλα φαβορί του ημιτελικού να μένουν εκτός τελικού (όπως έγινε και την Τρίτη, που έμειναν εκτός η Ιρλανδία και η Ανδόρα), τότε να είστε 100% σίγουροι πως η Κύπρος και η Πορτογαλία θα δηλώσουν παρών στον τελικό του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: