Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ
Από την Καστοριά κατάγεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Μιλοσοσκι, κάτι το οποίο δεν έχει διαψεύσει ακόμα ο ίδιος, παρά τα όσα ακούγονται τελευταία. Αν η είδηση αληθεύει, τότε μπορούμε να πούμε πως και ο ίδιος ακολουθεί την τακτική του σκοπιανού πρωθυπουργού Γκρούεφσκι, που αν και έχει καταγωγή από την Αχλάδα της Φλώρινας, μισεί οτιδήποτε τον συνδέει με το ελληνικό του αίμα, ακόμα και τον ίδιο του τον πατέρα.

Οι δύο πολιτικοί συνδέονται με βαθιά φιλία, ενώ μάλλον το ελληνικό αίμα που ρέει μέσα τους, είναι ένας ακόμα λόγος για να έρθουν πιο κοντά. Α ρε Ελληναράδες να σου πετύχουν!

Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποίησε στο Τέτοβο, το κόμμα «Ένωση για τη Δημοκρατική Ένταξη», το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα της ΠΓΔΜ. Αφορμή για τη σημερινή συγκέντρωση στάθηκε η χθεσινή επίθεση κατά αυτοκινητοπομπής, στην οποία βρισκόταν και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλί Αχμέτι.Τα τελευταία επεισόδια καταδίκασε απερίφραστα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στην ΠΓΔΜ Έρβαν Φουερέ, ο οποίος προειδοποίησε ότι αν δεν σταματήσει αμέσως αυτό το κύμα βίας, τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ, ενώ η σλοβενική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι φίλα προσκείμενη στην άμεση ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, καταδίκασε μια σειρά επεισοδίων στο περιθώριο της προεκλογικής εκστρατείας, στην ΠΓΔΜ.

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Prosopika, den moy fenetai paraxeno. Min ksexnate oti polloi Ellines poy dieprepsan sto exoteriko kai me ellinikotata onomata misisan tin Ellada.