Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΕΘΑΝΕ 83ΧΡΟΝΗ ΓΡΙΟΥΛΑ

ΠΑΡΕΑ ΝΕΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ... ΠΛΑΚΑ
Την τελευταία της πνοή, από ανακοπή καρδιάς, άφησε 83χρονη γυναίκα στα Καμίνια του Πειραιά, η οποία έμενε μόνη της σε ένα μικρό φτωχικό σπίτι, από το φόβο της μπροστά στη θέα ομάδας εφήβων, που επιτέθηκε εναντίον του σπιτιού της, πετώντας πέτρες στα τζάμια.
Όπως προέκυψε από την έρευνα δεν ήταν η πρώτη που φορά που η άτυχη ηλικιωμένη γινόταν στόχος των νεαρών ηλικίας 15-16 ετών. Με κουκούλες στα πρόσωπα, σακίδια στην πλάτη και πέτρες στα χέρια, οι νεαροί διασκέδαζαν με το φόβο της γιαγιάς, ενώ το μοιραίο βράδυ έδωσαν και πάλι ραντεβού έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης. Όμως αυτή τη φορά η καρδιά της δεν άντεξε. Η 83χρονη έπεσε λιπόθυμη από το φόβο και λίγο αργότερα κατέληξε. Από την Αστυνομία συνελήφθησαν έξι νεαροί, που δήλωσαν ότι το έκαναν "για πλάκα", επειδή τους άρεσε να ακούνε την γριούλα να φωνάζει!
Πραγματικά, αυτά τα "αληταριά". δεν τα μαζεύει η οικογένειά τους; Που βρίσκονται οι γονεις και τι κάνουν για να μάθουν στα παιδιά τους να σέβονται τους μεγαλύτερους, αλλά κυρίως τις ανθρώπινες ζωές; Έτσι τους έμαθαν να... κάνουν πλάκα; Ντροπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: