Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Διάβασα στο blog apomesa την εξής είδηση και σας την μεταφέρω. Πως εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος επανήλθε σε χρόνο ρεκόρ, δύο καλλιτέχνες που είχαν περιπέτειες με την υγεία τους είναι πλέον πολύ καλύτερα. Η Αρλέτα, η οποία είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό είναι πλέον καλύτερα και χωρίς μάλιστα να της "αφήσει κάτι", όπως λένε, ενώ και ο Κώστας Μακεδόνας, που είχε τη γνωστή περιπέτεια με το ελικόπτερο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τους εύχομαι ολόψυχα περαστικά!

Από την άλλη, μια προγραμματισμένη επίσκεψη της Λιάνας Κανέλλη στο νοσοκομείο ήταν αρκετή για να κυκλοφορήσουν την προηγούμενη εβδομάδα φήμες ότι η βουλευτής του ΚΚΕ έπαθε βαρύ εγκεφαλικό. Αυτή την εβδομάδα τη σειρά είχε η κακοπροαίρετη φημολογία για την γραμματέα του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, για την οποία ακούστηκε ότι το πρωτομαγιάτικο ταξίδι στην Κούβα ήταν για να προσπαθήσει να θεραπεύσει τον υποτιθέμενο καρκίνο που έχει εμφανίσει. Το ερώτημα είναι ποιος διακινεί τις παραπάνω φήμες και τι σκοπούς εξυπηρετεί;...
Σημείωση: Βρήκα στο αρχείο μου ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Λιάνας Κανέλλη, που δημοσιεύτηκε πριν καιρό στο περιοδικό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" και νομίζω πως αξίζει να το αναδημοσιεύσω. Διαβάστε το, πραγματικά αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: