Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΣΕΞ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ
Oλονύκτια ομαδικά όργια, με χρήση ναρκωτικών και ατελείωτο σεξ για όλες τις… προτιμήσεις, με «επαγγελματίες» τους είδους, κάτω από τους ήχους «σκληρής» μουσικής, ήταν το «μενού» που πρόσφερε σε κάθε ενδιαφερόμενο ένας γνωστός Αθηναίος πολιτικός μηχανικός, στην τριώροφη μεζονέτα του, στην καρδιά του Κολωνακίου, σε ένα σημείο που –υποτίθεται ότι- φρουρείται περισσότερο από κάθε άλλη!Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν εδώ κι ένα μήνα πληροφορίες για τα σεξουαλικά πάρτι, στα οποία έρεε άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά όλων των ειδών. Στους τρεις τελευταίους ορόφους του κτιρίου της οδού Λουκιανού 31, οθόνες πρόβαλαν αδιάκοπα ταινίες πορνό, ερεθίζοντας τους προσκεκλημένους στους οποίους προσφέρονταν ελεύθερα μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης!

Για να ικανοποιήσει απόλυτα τις διαφορετικές ερωτικές προτιμήσεις των καλεσμένων του, ο ιδιοκτήτης πλήρωνε από 50 ως 100 ευρώ αλλοδαπούς –άνδρες και γυναίκες- πρόθυμους να προσφέρουν «υπηρεσίες» για όλα τα… «γούστα»! Τα πάρτι οργίων ξεκινούσαν αργά τη νύχτα και τελείωναν το πρωί, όταν όλοι έφευγαν ικανοποιημένοι από τις… εμπειρίες που έζησαν!

Η πρόσβαση στη μεζονέτα δεν ήταν εύκολη, αλλά τα ξημερώματα της Τετάρτης η ηγεσία της Ασφάλειας αποφάσισε να οργανώσει επιχείρηση. Όταν δόθηκε το σύνθημα για την έφοδο, δεκάδες μυστικοί αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν όσους συμμετείχαν στο εν εξελίξει πάρτι!Στο τριώροφο, εκείνη την ώρα, βρίσκονταν ο 46χρονος ιδιοκτήτης, ένας 47χρονος φίλος του πολιτικού μηχανικού που είναι σεσημασμένος για απάτες κι άλλοι δύο επισκέπτες 41 και 39 χρόνων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα κακουργήματα με πολυετείς ποινές! Ακόμη, συνελήφθη ένας 39χρονος Αλβανός, πάνω στον οποίο βρέθηκαν 90 ευρώ τα οποία είχε εισπράξει για τις ερωτικές «υπηρεσίες» του.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια κεντρική μονάδα υπολογιστή και δύο laptop, δεκάδες DVD με ερωτικό περιεχόμενο και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που είχε απομείνει μετά το πάρτι

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den katalava, afoy den enoxloysan kanenan, giati na min kanoun ayto poy goystaroyn? Den kanane kati paranomo. Plironan ki ekanan tis anagkes toys.

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
με γονους πλουσιων οικογενειων να επιδιδονται σε οργια και απαγορευμενο στην ελλαδα