Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ... ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΑ

*Συμβουλεύω τον βουλευτή Φλώρινας Γιώργο Λιάνη, να προσέχει που και σε ποιους αναλύει το θέμα του Μακεδονικού, καθώς ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει άριστα την υπόθεση που ταλαιπωρεί χρόνια τη χώρα μας, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που όχι απλά δεν γνωρίζουν Ιστορία, αλλά θέλουν να το παίξουν και παντογνώστες- πατριώτες. Επομένως τζάμπα εκνευρίζεται στην προσπάθειά του να τους μάθει δυο- τρία βασικά πράγματα.

*Συμβουλεύω το λαό της Φλώρινας να μην πηγαίνει στο Μοναστήρι (Bitola) της γειτονικής χώρας και να αφήνει τα ευρώ του, αλλά να κοιτάξει το θέμα πιο πατριωτικά και αφενός μεν να στηρίξει την τοπική αγορά που περνάει δύσκολους καιρούς και αφετέρου δε να τους στείλει ένα μήνυμα πως όσο εμείς απομακρυνόμαστε από αυτούς, εξαιτίας της μη λύσης του Σκοπιανού, τόσο αυτοί θα πεινάνε. Για να μη μιλήσω για τα χιλιάδες ευρώ που παίζονται από τους Έλληνες στο καζίνο, στο Μοναστήρι…

*Συμβουλεύω το δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλλα, όταν πραγματοποιεί εκπομπές με θέμα το Σκοπιανό και αναφέρεται σε νομούς που δραστηριοποιούνται φιλοσκοπιανά στοιχεία, να επιτρέπει στους βουλευτές των συγκεκριμένων περιοχών να βγουν στον «αέρα» και να εκφράσουν την άποψη των πολιτών που τους εκλέγει. Διαφορετικά, το να δίνει τηλεοπτικό βήμα μόνο στον Βοσκόπουλο, που εκπροσωπεί το φιλοσκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» και όχι στον βουλευτή Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη, δεν ασκεί δυστυχώς αντικειμενική δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: