Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

72ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 13ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 2 ΕΤΩΝ
Για αποπλάνηση παιδιού και συγκεκριμένα μιας 13χρονης από την Αλβανία, καταδικάστηκε 72χρονος Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο τριμελές εφετείο Θράκης και του επιβλήθηκε φυλάκιση δύο ετών.

Κατηγορούμενος ήταν ο Γεώργιος Αβτζόγλου, από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος στις 28 Μαΐου 2001 πήγε στο σπίτι του κοριτσιού, μαθήτρια του δημοτικού, που ήταν μαζί με τις δύο μικρότερες αδελφούλες της και περίμενε τον πατέρα της. Μέχρι αυτός να έρθει, σύμφωνα με το κοριτσάκι, ο κατηγορούμενος άσκησε πάνω της σεξουαλική βία, ενώ σταμάτησε μόνο όταν ήρθε ο πατέρας της μικρής.
Εκείνη τη στιγμή το κορίτσι από φόβο δεν είπε τίποτα, εκμυστηρεύτηκε όμως τα πάντα στο νουνό της, ο οποίος και ενημέρωσε τον πατέρα της. Ο πατέρας της Ενβέρ Πολίσι, κάτοικος Νέα Περάμου, ανέφερε ότι ζει στην Ελλάδα 7 χρόνια και κάνει περιφράξεις, δουλεύοντας στην επιχείρηση του Αβτζόγλου.

Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν ο γιος του κατηγορουμένου, που κατέθεσε ότι ήταν αυτός που προσέλαβε τον ενάγοντα για μια εργολαβία που είχε πάρει η εταιρία τους στην Εγνατία Οδό, αποκλείοντας να ενήργησε έτσι ο πατέρας του και αποδίδοντας το όλο περιστατικό στο γεγονός ότι τους είχε ζητήσει χρήματα για να κάνει κάποια εγχείρηση και στην διαφορά των ενσήμων που υπήρχε. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είπε ότι φίλησε το κοριτσάκι στο μάγουλο, όταν πετάχτηκε και το αγκάλιασε, γιατί είχαν οικογενειακές σχέσεις, δίχως να υπάρχει κακή πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: