Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!!

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
Αγωγή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, κατέθεσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος της MIG, έπειτα από την αντίστοιχη κίνησή του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον περασμένο Απρίλιο, αναφέροντας ότι εβλήθη το προσωπικό του κύρος και το κύρος της εταιρείας του

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, κατέθεσε αγωγή και κατά του οργανωτικού γραμματέα της ΟΜΕ-ΟΤΕ, ζητώντας 100.000 ευρώ για «ενορχηστρωμένη και κακοπροαίρετη επίθεση» εναντίον της εταιρείας του, όπως μεταξύ άλλων αναφέρει.

Στο μεταξύ, την αντίδραση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η αγωγή κατά του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ η κυβέρνηση απλά αντέδρασε… ελαφρά, δηλαδή σαν να έλεγε «καλά του έκανες, αλλά μη διαρρεύσει πως σε υποδτηρίζουμε!».

Να θυμίσω πως ο κύριος Βγανόπουλος έχει καταθέσει μήνυση και κατά του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel, ενώ με τη φόρα που έχει πάρει, τον κόβω σε λίγο να μηνύει και τα blogs! Τρέμε αγαπημένο μου Press-Gr!!!

Στο μεταξύ, ενα γεύμα που είχαν προ ημερών, έχει τροφοδοτήσει ακόμη πιο έντονα τα σενάρια, ότι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος διαπραγματεύεται με τον Δημήτρη Κοντομηνά την αγορά του Alpha ή έστω ενός σημαντικού ποσοστού του σταθμού, καθώς δεν προχώρησε το deal με την Γιάννα Αγγελοπούλου. Λέτε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: