Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Τριάντα χρόνια μετά τη βράβευση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με το Διεθνές Βραβείο Καρλομάγνος, ήρθε η ώρα ελληνικού σχολείου να λάβει μια μεγάλη διάκριση. Το 1ο Γυμνάσιο του Βύρωνα πήρε την τρίτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεότητας Καρλομάγνος, που συνδιοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ίδρυμα Καρλομάγνος του Ααχεν, για τη συμβολή του στη συνειδητοποίηση της κοινής ευρωπαϊκής ταυτότητας από τους μαθητές του και την προώθηση των ευρωπαϊκών αξιών. Συγχαρητήρια!

*Συγχαρητήρια στη Μαριέττα Γιαννάκου, γιατί κάθε φορά που μιλάει στα ΜΜΕ, μετά την περιπέτεια της υγείας της, τόσο πιο συμπαθής γίνεται στον κόσμο. Δυνατή, επαναστάτης, όπως έλεγε και η ίδια όταν ήταν υπουργός Παιδείας, μια γυναίκα που σίγουρα αδικήθηκε από την παράταξή της και δεν στηρίχθηκε όταν έπρεπε.

*Συγχαρητήρια στη μουσική παράσταση της Πύλης Αξιού, με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Σταρόβα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που δίνουν ρεσιτάλ! Μοναδικές εμφανίσεις και ένα πρόγραμμα που μέχρι το τέλος το ευχαριστιέται η ψυχή σου. Αξίζει όλοι να πάτε να το δείτε. Μόνη παραφωνία κάποιες αναφορές στο Σκοπιανό, ένα θέμα που «πονάει» ιδιαίτερα τους Θεσσαλονικείς…

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Όντως αξίζει το σχήμα και δεν κοστίζει ιδιαίτερα για όσα προσφέρει. Η Γιαννάκου είναι μορφωμένη, απλά κάηκε στην εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, που δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται μαζί της.