Σάββατο 10 Μαΐου 2008

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ Η INTERPOL

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η INTERPOL απευθύνει παγκόσμια έκκληση στο κοινό, για τον εντοπισμό υπόπτου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών, από τη Νοτιοανατολική Ασία, ενώ στη δημοσιότητα έδωσε φωτογραφίες του αγνώστου ταυτότητας, εθνικότητας και διαμονής μεσήλικα καταζητούμενου.
Η Διεθνής Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση του άνδρα που απεικονίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά τουλάχιστον τρία παιδιά σε πλήθος φωτογραφιών που εντοπίστηκαν στο Διαδίκτυο. Η παγκόσμια έκκληση της INTERPOL έρχεται έπειτα από δύο χρόνια άκαρπων ερευνών για τον εντοπισμό του, ενώ πρόκειται για λευκό άνδρα, ηλικίας γύρω στα 50, με αραιά γκρίζα μαλλιά.
Ο άνδρας εμφανίζεται σε 100 φωτογραφίες, σε σύνολο 800, που πιστεύεται ότι έχουν τραβηχτεί το 2000 και 2001 στη Νοτιοανατολική Ασία και δείχνουν τη σεξουαλική κακοποίηση τριών αγοριών ηλικίας από έξι έως δέκα ετών. Οι πρώτες φωτογραφίες του συγκεκριμένου άνδρα είχαν εντοπιστεί από την αστυνομία της Νορβηγίας τον Μάρτιο του 2006.
Η INTERPOL είχε απευθύνει για πρώτη φορά στην ιστορία της παγκόσμια έκκληση για τον εντοπισμό παιδεραστή στις 8 Δεκεμβρίου του 2007. Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ταϊλάνδη λίγες ημέρες αργότερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ , ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ????