Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στον Διονύσιο Γραμμένο, από την Κέρκυρα, που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του 14ου Πανευρωπαϊκού Τελικού Διαγωνισμού Eurovision Νέων Μουσικών, με κλαρινέτο. Ο Διονύσιος Γραμμένος κέρδισε τις εντυπώσεις και η Διεθνής Κριτική Επιτροπή -αποτελούμενη από διακεκριμένους μουσικούς-, καθώς και το κοινό, τον ανέδειξαν νικητή.

*Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Κοσμίδη, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ελληνική ομάδα στους τελικούς οργάνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής εφήβων, στη Λοζάνη. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους (15,525 βαθμοί), αγώνισμα στο οποίο είχε δείξει την ξεκάθαρη υπεροχή του και στον προκριματικό.

*Συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωταθλητή της επαγγελματικής πυγμαχίας, Μιχάλη Αρναούτη, που υπερασπίστηκε τον τίτλο του και πέτυχε μία καθαρή νίκη με αντίπαλο τον μέχρι αυτόν τον αγώνα αήττητο, Λάναρντ Τάινερ, στο Ατλάντικ Σίτι.

*Συγχαρητήρα στους Κινέζους ορειβάτες- λαμπαδηδρόμους, που έφτασαν στην κορυφή του Έβερεστ, φωτίζοντας τη «Στέγη του Κόσμου», με την Ολυμπιακή Φλόγα. Το ταξίδι μέχρι τα 8.848μ κράτησε έξι ώρες , ενώ σε μια συμβολική κίνηση, ο πρώτος και ο τελευταίος ορειβάτης-λαμπαδηδρόμος ήταν Θιβετιανοί.

2 σχόλια:

Equilibrium είπε...

Υπάρχουν και νικητές που δεν ντοπάρονται για να μας κάνουν περήφανους!...

καλώς σε βρίσκω!

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια και από μένα σε όλους αυτούς που μας τιμούν με τις επιδόσεις τους!