Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να τελειώνει επιτέλους με αυτό το άθλιο τσιμεντένιο θεματικό πάρκο, που φτιάχνει στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έως και τον Όμιλο και παλιά ήταν όλο καταπράσινους λοφίσκους, καθώς οι Θεσσαλονικείς τώρα το καλοκαίρι θέλουν να κάνουν ελέυθερα τη βόλτα τους στην παραλία και να μην εμποδίζονται από τους «τοίχους» με τα σίδερα των εργολάβων σας. Συμφωνείστε, πληρώστε τους, παραδώστε το άθλιο έργο σας και άντε στο καλό! Παρεμπιπτόντως, από τη στιγμή που δημοσίευσα εγώ και άλλα blog φωτογραφίες από το έκτρωμα που θέλετε να ονομάζεται θεματικό πάρκο, στη δημοσκόπηση που φιλοξενείται στο blog μου, για το ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχετε πατώσει! Έρχεστε τελευταίος και καταϊδρωμένος!

*Έμαθα πως ο Βοσκόπουλος, τσιράκι των σκοπιανών και του Soros, θύμωσε γιατί το Τάγμα Εθνοφυλακής Φλώρινας πραγματοποίησε εκπαιδευτική βολή και είχε ως σύνθημα «Η Μακεδονία Είναι Ελληνική». Τον συμβουλεύω λοιπόν να συνεχίσει να στέλνει επιστολές διαμαρτυρίας στην Κοντολίζα Ράις, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και να μας καταγγέλλει, μπας και έτσι του φύγει λίγο ο θυμός που έχει για εμάς τους Έλληνες Μακεδόνες, αλλά κυρίως για τους Φλωρινιώτες. Και του λέω και πάλι πως αφού γουστάρει τόσο πολύ τους σκοπιανούς γιατί δεν πάει να ζήσει μαζί τους; Μπορεί να κάνει παρέα εκεί και με έναν ακόμα Έλληνα, που μισεί την καταγωγή του. Λέγεται Νικόλαος Γκρούγιος ή αλλιώς Νίκολα Γκρούεφσκι και τυγχάνει πρωθυπουργός της FYROM. Και ω τι σύμπτωση! Κατάγεται και αυτός από τη Φλώρινα. Την Αχλάδα συγκεκριμένα!

*Ωραίο το κόλπο της Όλγας Τρέμη να βάλει πρώτη είδηση στο δελτίο της την προσεδάφιση ενός ρομπότ της NASA στον πλανήτη Άρη, ώστε να αποφύγει την βασική είδηση εκείνης της ημέρας, που δεν ήταν άλλη, από την απόφαση του εισαγγελέα, που δήλωσε πεισμένος πως η κυρία Τρέμη και ο πρώην σύζυγος της, διευθυντής ειδήσεων του MEGA είδαν τελικά την κασέτα της Τζέκου με τις ερωτικές της περιπτύξεις με τον Ζαχόπουλο. Και άντε το MEGA, καιγότανε το σπίτι του, δικαιολογείται, αλλά και κανένα άλλο κανάλι να μην πει τίποτα; Τέτοια συναδελφική αλληλεγγύη;! Τρομάζω! Την συμβουλεύω λοιπόν πως η σιωπή της ισοδυναμεί με ενοχή, οπότε- έστω και καθυστερημένα- να βγει και να μιλήσει!

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Προτείνω να πάμε να ξηλώσουμε τα κικλιδώματα της παραλίας για να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο και να βιαστούν ίσως και οι εργολάβοι να τελειώσουν το έργο. Αίσχος!!