Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στον αγροτικό κόσμο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψη του στις Πρέσπες, όπου εγκαινίασε πρότυπη μονάδα τυποποίησης και διαλογής φασολιών, του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Πελεκάνος».

Πρόκειται για την πρώτη εξόρμηση του πρωθυπουργού στην περιφέρεια, μετά τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, ενώ η επίσκεψη στη Φλώρινα, αλλά και σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, αποτελούν προνομιακό πεδίο δράσης για τη ΝΔ και εκτιμάται ότι η κινητοποίηση της κομματικής βάσης θα είναι ευκολότερη, ύστερα και από το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το βέτο στο Βουκουρέστι εις βάρος των Σκοπίων.
Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε πως πάντα συγκινείται όταν επισκέπτεται τον επίγειο παράδεισο των Πρεσπών, αλλά ποτέ δεν λέει τι πρωτοβουλίες σκοπεύει να πάρει για μη φύγουν και οι τελευταίοι κάτοικοι από την περιοχή, μιας και ζουν σε κατάσταση απομόνωσης.

Ωστόσο τον περιμένουμε στις εκδηλώσεις των Πρεσπών, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, τον Αύγουστο. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει πως στηρίζει τους ακρίτες της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Einai sto pleyro mas mexri na allaxei pleyro sto krevati kai na dei alla pio piperata oneira ki oxi tin Ellada kai toys polites tis poy sto ena trito toys limoktonoyn!