Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ο ΠΑΠΑ- ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣ!

ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!
Η ταραχώδης πολιτεία και η ανθελληνική δράση του «μαϊμού» κι επικίνδυνου «μητροπολίτη», κατά τις αποφάσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας, «σεβασμιότατου μητροπολίτη της Αιγαιακής Μακεδονικής Εκκλησίας» Νικόδημου Τσαρκνιά, είναι πλέον γνωστή σε όλους και όλοι σήμερα γελάνε με τα χάλια του!
Μυστικές υπηρεσίες των Σκοπίων, Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ που φωτογραφίζουν ομοφυλοφιλικά συμπλέγματα, με πρωτοστάτη τον «αρσενοκοίτη» παπά και αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που θεωρούν τον ρασοφόρο προπαγανδιστή της «καταπιεζόμενης βουλγαρομακεδονικής μειονότητας» εθνικό εχθρό, συνθέτουν ένα απίστευτο σκηνικό κατασκοπικής μανίας και θρησκευτικού παροξυσμού.

Γιατί τώρα ο παπα-Τσαρκνιάς σηκώνει πάλι σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας σε γιαπιά ναούς στην Εδεσσα και την Φλώρινα και τα βαφτίζει «μακεδονικές εκκλησίες» και προκαλεί το ελληνικό κράτος με τάχα σπουδαίες φωτογραφήσεις του στο Τορόντο του Καναδά, δίπλα σε κομπασμένους κληρικούς, που έχουν αυτοαναγορευτεί ως μέλη της «Ορθόδοξης Μακεδονικής Εκκλησίας». Πολύ πιθανόν να θέλει να τους διαφημίσει στο Διαδίκτυο, ως… συντρόφους του!!!

Ο Τσαρκνιάς, ο ευθυτενής αρχιμανδρίτης από την Αριδαία Πέλλας, σπούδασε στο οικοτροφείο φοιτητών της αδελφότητας θεολόγων «Σταυρός», τη δεκαετία του '70. Δεν ξέχασε ποτέ όμως κάτι που κηρύττει μέχρι και σήμερα, τα φοβερά και τρομερά ιδεώδη της ενιαίας Μακεδονίας, με τη μία γλώσσα και τη μία και μοναδική θρησκεία των Βουλγαρομακεδόνων. Είναι δεινός ρήτορας που επιχειρεί μέχρι και σήμερα να δημιουργεί ψεύτικες, χαλκευμένες και ανιστόρητες ελπίδες στα αφτιά κουφιοκεφαλάκηδων της περιοχής της Φλώρινας. Χειροτονήθηκε από τον Αυγουστίνο Καντιώτη και ήταν το αγαπημένο παιδί του μητροπολίτη Φλώρινας. Τη δεκαετία του '80, εκμεταλλευόμενος τη θέση που του δίνεται στις Μητροπόλεις του Κιλκίς και της Φλώρινας και μετέπειτα στον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιεί τα εκκλησιαστικά αξιώματα για να υπονομεύει, όπως τον κατηγορούν, τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους, αν και δημόσιος υπάλληλος που πληρώνεται με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Βγάζει πύρινους λόγους για αλύτρωτες πατρίδες των Σκοπιανών εντός των ελληνικών συνόρων και αυτοαναγορεύεται σε Σκοπιανό ιερέα. Το 1986, η εθνικιστική εφημερίδα «Στόχος» αποφασίζει να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της για να τον ανακόψει. Δημοσιεύει ροζ σκληρές φωτογραφίες με σεξουαλικές περιπτύξεις του παπα-Τσαρκνιά με άντρα ερωτικό σύντροφο, οι οποίες όμως στο δικαστήριο χαρακτηρίζονται πλαστές. Ο Τσαρκνιάς πανηγυρίζει, το ίδιο και όσοι κρύβονται από πίσω του και τον παροτρύνουν να συνεχίσει το «θείο και δίκαιο έργο του».

Οι περιπέτειες όμως του αρχιμανδρίτη, που χαρακτηρίζεται τότε «διάδοχος των Αποστόλων» κι εξακολουθεί να κηρύττει για τη «Μακεδονία του Πιρίν» σε σκοπιανά τηλεοπτικά κανάλια, συνεχίζονται επτά χρόνια αργότερα. Εφημερίδα δημοσιεύει νέες ροζ φωτογραφίες, που εικονίζουν γενειοφόρο μελαχρινό κληρικό να εναγκαλίζεται σε τολμηρές παρά φύση ακροβατικές στάσεις, με νταβραντισμένο ερωτικό σύντροφο και με τίτλο «Παπάς που έγινε παπαδιά». Η εφημερίδα δημοσιεύει επίσης απόφαση της Ιεράς Συνόδου, με ημερομηνία 4/2/1993, στην οποία γίνεται λόγος για τον «αρχιμανδρίτη Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος διέπραξε το βδελυρόν και βορβορώδες έγκλημα του κιναιδισμού αρσενοκοιτηθείς εκουσίως υπό αγνώστου άρρενος εις μη εξακριβωθέντα τόπον και χρόνον, ως πιστοποιείται υπό σειράς αυτού φωτογραφικών απεικονίσεων». Μάλιστα, η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου της Ελλαδικής Εκκλησίας υπεγράφετο από τον τότε μητροπολίτη Σαλαμίνος και Μεγάρων Βαρθολομαίο και τα επίμαχα αντικείμενα του ηθικού εγκλήματος έφεραν τη σφραγίδα του FBI! Η απόφαση των ιεραρχών σημείωνε με στόμφο ότι «...οι φωτογραφίες εκρίθησαν γνήσιες δυνάμει της ειδικής φωτογραφικής εξετάσεως του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, η οποία μεταφράσθηκε από την Interpol στην ελληνική γλώσσα». Όπως ομολογήθηκε αργότερα, τα είκοσι φωτογραφικά καρέ που καθαίρεσαν τον παπα-Τσαρκνιά από τους κόλπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας είχε τραβήξει ένα από τα πλέον πολυθρύλητα ονόματα της ελληνικής αντικατασκοπίας... Τα φιλοσκοπιανά κέντρα αντέδρασαν στον εξοβελισμό του ομοϊδεάτη τους. Έκαναν άμεσα λόγο για σατανική σκευωρία ΕΥΠ και Εκκλησίας της Ελλάδας και για ροζ μηχανορραφίες της ΚΥΠ με επίκεντρο το μακεδονικό ζήτημα και που την έστησαν στον Τσαρκνιά με προκάτ φωτογραφίες ομοφυλοφιλικής συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Πλην όμως, στις φωτογραφίες, όπως υποστήριξαν οι Σκοπιανοί, δεν απεικονιζόταν ο Τσαρκνιάς, αλλά κάποιος που δεν του έμοιαζε καθόλου. Ο Τσαρκνιάς αμέσως μετά την αποπομπή του από την Ελλαδική Εκκλησία, προσχώρησε στη «Μακεδονική Εκκλησία των Σκοπίων».

Ο παπά-Τσαρκνιάς πάντως συνεχίζει ακόμη και σήμερα το φιλοσκοπιανό έργο του. Πρόσφατα, το γιαπί στη βόρεια Ελλάδα με τη σημαία της Βεργίνας ονομάστηκε και... επίσημα «Εκκλησία των Μακεδόνων», φανατικοί οπαδοί του τον θεωρούν «προφήτη του γένους τους», ενώ οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες συνεχίζουν να τον παρακολουθούν. Ο ίδιος δεν κάθεται ήσυχος. Συνεχίζει να προκαλεί άγαρμπα και ανερυθρίαστα, όπως έκανε πριν από ένα χρόνο σε επίσκεψή του στο Τορόντο του Καναδά. Μαζί με κάτι άλλα απομεινάρια μιας άλλης εποχής, που αυτοαναγορεύτηκαν σε εκπροσώπους του «μακεδονικού εθνικού κινήματος στην Ελλάδα», όπως κάποιον Φιλίποφ Βοσκόπουλο, επαίρονται ότι μετά από δικό τους αγώνα η καναδική κυβέρνηση, τον Σεπτέμβριο του 2007, αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκαρδιστούμε στα γέλια!!!!

Σημείωση: Τα στοιχεία είναι παρμένα από την εφημερίδα “Espresso”, το θέμα της οποίας ήταν αξιόλογο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ,
ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,