Σάββατο 3 Μαΐου 2008

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
Τόσες μέρες απέφυγα να αναφερθώ στο σκάνδαλο της υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να δω μέχρι που θα φτάσει ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Ας δούμε τις κινήσεις που έκανε, τι δήλωσε και τι συμβαίνει με αυτήν την περίεργη υπόθεση, στην οποία ο ίδιος δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει και δεν γνώριζε τίποτα, ούτε είχε πέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή του…

Έχουμε και λέμε λοιπόν, πως μόνο σε τέσσερα συνολικά άτομα, όλα απλοί υπάλληλοι της Ταμιακής Υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποδίδει ευθύνες το πόρισμα της ΕΔΕ του Δήμου για την υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία προσδιορίζεται στα 18-20 εκατ. ευρώ. Για να σας θυμίσω, υπάλληλοι, οι οποίοι υπηρετούν στο τμήμα εισπράξεων προστίμων του δήμου, παραποιούσαν τα διπλότυπα είσπραξης, αποδίδοντας έτσι στα δημοτικά ταμεία ποσά μικρότερα από αυτά που εισέπρατταν από τους πολίτες.

Στην ανακοίνωση λοιπόν που εξέδωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης και στη δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, που περιλαμβάνεται σε αυτήν, δεν περιλαμβάνεται απολύτως καμία αναφορά ούτε στο ύψος του υπεξαιρεθέντος ποσού, ούτε στα πρόσωπα στα οποία αποδίδονται ευθύνες (χαζός είναι να αναφέρει οτιδήποτε;). Επίσης επισημαίνει ότι «το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν ευθύνες» και ότι ο Δήμος προχώρησε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για την αποκάλυψη της υπόθεσης (εγώ πάλι γιατί δεν τον πιστεύω;…). Από την πλευρά της «αντιπολίτευσης» και συγκεκριμένα του Γιάννη Μπουτάρη, επισημαίνεται ότι «το θέμα δεν είναι το τι λέει το πόρισμα για υπαλλήλους, αλλά η σαφέστατη πολιτική ευθύνη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, η αδυναμία επαρκούς εσωτερικού ελέγχου και ακόμη πιο σημαντικό είναι βεβαίως το πώς θα επιστραφούν τα υπεξαιρεθέντα χρήματα στο Δήμο», ενώ γνωστοποίησε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα επιδιώξει συνάντηση με τη διοίκηση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για να θέσει θέμα «έκπτωσης της δημαρχιακής αρχής».

Πάντως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι φανερό πως τα έχει χάσει με τη συγκεκριμένη υπόθεση και προχωράει σε κινήσεις που συνέχεια τον εκθέτουν (βλέπε τις μηνύσεις που κατέθεσε εις βάρος της Χρύσας Αράπογλου και του Γιάννη Μπουτάρη). Να θυμίσω και τις βρισιές και τις απειλές που ξεστόμισε σε δημοτικό συμβούλιο που είχε μοναδικό θέμα το συγκεκριμένο σκάνδαλο, ενώ μίλησε για συνεργούς εντός και εκτός δήμου.

«Είσαι απολίτιστη», «δεν έχεις κοινωνική συμπεριφορά», «τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς σου θα τις πληρώσεις εδώ τώρα, μη νομίζεις ότι θα σ' αφήσουμε έτσι», ήταν οι απαράδεκτες απειλές και οι βρισιές που εξαπέλυσε κατά της Χρύσας Αράπογλου, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Θόδωρος Αθανάσαρος, όταν εκείνη ζήτησε να κατατεθούν έγγραφα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, όταν έφευγε, ακούστηκε στο διάδρομο η φράση: «Αϊ γ... σου μωρή κότα». Η Χρύσα Αράπογλου απειλεί με μήνυση τον Θόδωρο Αθανάσαρο και στρέφοντας τα βέλη της κατά του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου δηλώνει πως δεν του μένει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί. «Εχετε ξεσαλώσει», είχε δηλώσει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων δύο παρατάξεων, Τρ. Μηταφίδης (ΣΥΝ) και Αγάπιος Σαχίνης (ΚΚΕ), κάλεσαν τον Βασιλάκη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την απώλεια των 22 και πλέον εκατ. ευρώ, ενώ αυτός επικαλέστηκε προς υπεράσπισή του ακόμη και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων (άλλο πάλι και τούτο! Ό,τι θυμάται, χαίρεται!).

Στο μεταξύ, σε νέες περιπέτειες, με άγνωστη αυτή τη φορά έκβαση, εισέρχεται το έργο κατασκευής του νέου δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας η ανάδοχος κοινοπραξία ειδοποίησε τη διοίκηση του δήμου ότι διακόπτει την κατασκευή του έργου, καθώς το συσσωρευμένο χρέος για εργασίες οι οποίες έχουν ήδη εκτελεστεί, αγγίζει τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ!
Το χειρότερο όλων είναι ότι η κοινοπραξία αντιμετωπίζει σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο οριστικής εγκατάλειψης του έργου, κάτι το οποίο θα κριθεί τις προσεχείς εβδομάδες, "αναλόγως με τη διάθεση την οποία θα επιδείξει η πολιτεία".

Σημειώνεται πως έως τώρα έχει κατασκευαστεί περίπου το 65% του έργου, το οποίο αντιστοιχεί σε δαπάνη άνω των 30 εκατ. ευρώ, και έχουν εισπραχθεί μόλις περί τα 23 εκατ. ευρώ. Πέραν αυτού, η κατασκευάστρια κοινοπραξία έχει δεσμεύσει περίπου 8 εκατ. ευρώ ίδια κεφάλαια, γεγονός που δυσχεραίνει τη συνέχιση του έργου σε περίπτωση μη καταβολής των δεδουλευμένων.

Κατόπιν όλων αυτών ο χρόνος αποπεράτωσης του νέου δημαρχείου μετατίθεται κατά τουλάχιστον οκτώ μήνες, από τον Ιούλιο του 2008, όπως αρχικώς προβλεπόταν, προς το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2009. Όλα αυτά βεβαίως, εφόσον καταβληθούν τα οφειλόμενα και διασφαλιστεί στο εξής η σταθερή και απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου, ο προϋπολογισμός του οποίου αναμένεται να υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ.

Με όλα τα παραπάνω ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σίγουρα δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Πόσο μάλλον από το φόβο μήπως ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής τον οδηγήσει σε παραίτηση ή δεν του δώσει το «πράσινο φως» για να διεκδικήσει στο μέλλον πάλι το δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς οικονομικό σκάνδαλο ήταν αυτό που είχε οδηγήσει τον Καραμανλή να μην στηρίξει τον Κωνσταντίνο Κοσμόπουλο στη διεκδίκηση της δημαρχίας, το 1998, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να παραιτηθεί.

Αξίζει επίσης να παρατηρηθεί και το ποσοστό που λαμβάνει ο Βασιλάκης στην ψηφοφορία του blog μου, για το ποιον θεωρείτε ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αν και πριν αποκαλυφθεί το οικονομικό σκάνδαλο ο Παπαγεωργόπουλος «κονταροχτυπιόταν» με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την πρώτη θέση, σήμερα, σε σύνολο 90 ψήφων, ο Γιάννης μπουτάρης προηγείται έναντι όλων (32%), ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο «ορκισμένος εχθρός» του Παπαγεωργόπουλου και νυν νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης (30%), τρίτος έρχεται ο Βασιλάκης (23%) και ακολουθεί ο Χρήστος Φώλιας (15%), που φαίνεται πως είναι η λύση που προτείνει ο πρωθυπουργός για το δήμο Θεσσαλονίκης, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος του νομάρχη Καβάλας Θόδωρο Καλλιοντζή, για παράβαση καθήκοντος, για την υπόθεση της Κτηνιατρικής. Με βάση τα όσα αναφέρει το κατηγορητήριο, ο νομάρχης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι δεν επέβαλλε κυρώσεις σε εταιρίες που έγιναν αντιληπτές να παραβαίνουν την εθνική και κοινοτική νομοθεσία για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και με πρόθεση παρέβη τα καθήκοντά του «με σκοπό να προσπορίσει παράνομο όφελος σε άλλον ή να βλάψει άλλον». Μαζί με το νομάρχη, κατηγορούνται ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Καβάλας, Σταμάτης Κούτλας, ο τότε αρμόδιος αντινομάρχης Ανδρέας Μπαλίκας, καθώς και πέντε επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων, από το νομό Καβάλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
10/04/2008
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ελ. Βενιζέλου 45, τηλ. 2310 375 296,
2310 225 124

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΔΥΟ PDF
ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΡ ΠΡΩΤ 90033/2001 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ 25.000.000 ΔΡΧ ΕΙΝΑI ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΡΗΣΗΣ 2001, ΚΑΙ ΠΟΥ
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΗ ΕΚΔΟΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΤΑΛΜΑ ΜΕ ΑΡ ΠΡΩΤ 30033.
ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΔΡΧ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 13
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν Δ Κ
ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ?
Η ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ?
Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ
ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΕΚ(ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ), ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ( ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ)
ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ
ΛΟΓΑΡΙΣΜΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ,ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ
ΒΟΗΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ?

ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΣΕΙ
ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΣΙΑΣ Δ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣ ΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2001 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ,
ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ.
Ο Δ ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ
ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΚΑΙ
ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 22.000.000 ΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
ΤΟΥ Δ ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,
ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΟΥΣΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΝΑ ΤΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ . ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΕΓΚΟΥΖΑ,
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ.ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ
ΣΑΝΙΔΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ
ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ
ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΛΩΡΙΔΗ.
Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΣΘ
ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


___________________________________________________

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

O υπογράφων, αν και δεν αναφέρει το όνομά του, φαίνεται να γνωρίζει πολλά για την υπόθεση. Εγώ απλά θέλω να ρωτήσω, αν αυτά τα έθεσε υπ' όψιν των αρμοδίων.
Τώρα το τι γίνεται από πλευράς καταχρήσεων και πλιάτσικου στους δήμους της χώρας είναι γνωστό.
Ευτυχώς όταν τσακώνονται στη μοιρασιά βγαίνουν κάποια στοιχεία στη φόρα και πείθονται και οι πλέον δύσπιστοι, ότι κάτι συμβαίνει με τους άρχοντές τους.