Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΑΜΕ!!!

"ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ" ΤΙΣ 1.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Σήμερα πραγματικά νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς η επισκεψιμότητα του blog μου άγγιξε την πρώτη χιλιάδα! Χαίρομαι σαν μικρό παιδί, αν σκεφτεί κανείς πως το συγκεκριμένο blog το δημιούργησα για να μπορώ να εξωτερικεύω τη δημοσιογραφική μου ορμή, την οποία εδώ και 2 χρόνια, που ασχολούμαι σε έναν άλλο τομέα και δεν έχει σχέση με τη μάχημη δημοσιογραφία, έχω περιορίσει...

Δεν έχει λίγες ημέρες που έβαλα τον μετρητή, μετά από παρότρυνση φίλου μου και βλέποντας τις καθημερινές επισκέψεις, ένοιωσα και μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σε εσάς που με... διαβάζετε, άσχετα αν συμφωνείτε ή όχι με τις απόψεις μου.

Θα χαρώ πολύ να λάβω σχόλια σας για το blog μου, αλλά και γενικότερα, σε όποιο θέμα επιθυμείτε εσείς. Ακόμα και να δημοσιεύσω τις απόψεις σας, θα το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη μου χαρά!

Και πάλι σας ευχαριστώ...

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Ante na tis katostiseis tis xiliades....Eisai pantos endiaferon blog, poy simainei oti sintoma tha tis ftaseis.

Ανώνυμος είπε...

mpravo file mou , ontos aksizei to blog sou ,
me stenaxorei to gegonos omos oti den anafereis tipota gia tous agrotes kai ekei ta provlimata einai megala ,

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά το ιστολόγιο σας είναι αρκετα ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μακάρι όλοι οι νέοι τις εποχής μας να είχαν τόσες ανησυχίες και προβληματισμούς. Εύχομαι να σπάσουν οι μετρητές στο blog σας. Θα χαρώ αν μπορέσω να σας δώσω ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον θέμα που έχω κατά νου και δεν έχετε ως τώρα αγγίξει.
Με εκτίμιση...