Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ

"ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ", ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Τον κίνδυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει θύμα της επιτυχίας του, επισήμανε ο Αλέκος Αλαβάνος, στην Πανελλαδική Σύσκεψη του κόμματος, γιατί όπως διευκρίνισε «η κοινωνία μας θέτει προκλήσεις και διλήμματα, που εμείς δεν τα περιμέναμε ή τα περιμέναμε πολύ αργότερα», ενώ αδύνατη χαρακτήρισε μία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σε ηγετικό επίπεδο, σε αντίθεση με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τη θερμή χειραψία που αντάλλαξε με τον Γιώργο Παπανδρέου, άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομματικών πόλων, αρκεί να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Να σημειώσω πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να σαρώνει στις δημοσκοπήσεις, καθώς το ποσοστό του μονίμως εμφανίζεται διψήφιο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, πλέον φλερτάρει με τη δεύτερη θέση, μετά τον Κώστα Καραμανλή...

Το μόνο που πρέπει να δείξει σε βάθος χρόνου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πως η θέση αυτή που φαίνεται πως διεκδικεί σήμερα, ως βασικός ρυθμιστής των μελλοντικών κυβερνήσεων, να τη διατηρήσει και να μην ξεφουσκώσει σύντομα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, με όλα τα μικρότερα κόμματα.


Ο λαός απαιτεί μια αλλαγή. Από αριστερά, από δεξιά, δεν ξέρω, πάντως θα συμφωνήσω με αυτό που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ": "Ήρθε η ώρα η γενιά του Πολυτεχνείου, που πήρε την εξουσία, να αντικατασταθεί από τη γενιά των Εφτακοσίων (ευρώ)". Συμφωνώ απόλυτα. Μουχλιάσατε, πολυτεχνειόπαιδα, του '73. Η εξουσία σάς θάμπωσε και σας μεταμόρφωσε σε άπληστους και χλιδάτους πολιτικούς. Τα ιδανικά σας μούχλιασαν! Άντε γεια...!!!

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλά πρέπει όλοι εμείς να πούμε το "αντε γεια" σ' όλους τους μπαγιάτικους χαλβάδες της πολιτικής. με τις πράξεις μας όμως τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν την κοροϊδία, αφού εμείς είμαστε αυτοί που τους παρακαλάμε και τους γλύφουμε για να μας βολέψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.