Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ...

*Άκουσα πως στους κόλπους της Ελλαδικής Εκκλησίας κάποιοι έχουν αρχίσει να «σκαλίζουν» την υπόθεση του οικοπέδου στο Θεολόγο, που αγόρασε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, καθώς ο ίδιος δεν είχε περιουσιακά στοιχεία, οπότε κάποιο άλλο νομικό πρόσωπο το διαχειριζόταν. Ποιο είναι όμως αυτό;

*Άκουσα πως οι Πασόκοι είναι έξαλλοι με την ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον στηρίχθηκε σε απόφαση του ο Αλέκου Αλαβάνου, να προχωρήσει δηλαδή στη διοργάνωση της εθνικής του συνδιάσκεψης το ίδιο τριήμερο με τη διεξαγωγή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος λένε είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να υπονομεύσει το ΠΑΣΟΚ, κάτι που μάλλον τελικά κατάφερε.

*Άκουσα πως το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι χαρακτήρισε μισαλλόδοξους, εθνικιστές και συκοφάντες τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Μίκη Θεοδωράκη. Για ποιο λόγο, κύριοι; Επειδή έχουν μάθει να λένε τα πράγματα με το όνομά τους; Σας πειράζει τόσο η σκληρή αλήθεια των ημερών μας; Εκτός κι αν υποκινείστε κι εσείς από τους κυβερνώντες… Μίκη, Λάκη, συνεχίστε έτσι! Οι Έλληνες είναι μαζί σας και ακούνε μόνο εσάς!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Δεν καταλαβαίνω πώς και ως προς τι κατάφερε ο σύριζα να υπονομεύσει το Συνέδριο του Πασοκ...
Για το κτήμα του Θεολόγου αμα βρούν άκρη και μας την πούν ποια ειναι, θα ειναι ενα βήμα δεκαετίες μπροστά.
Αλλα δεν το βλέπω.
Ο Μίκης ασχολίαστος. Ο λάκης αδιάφορος.