Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ... ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΤΑΛΑΤ
Στα Κατεχόμενα βρίσκεται ο τούρκος αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Γιασάρ Μπουγιούκανιτ, όπου έχει συνομιλίες με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και θα επιθεωρήσει μονάδες του στρατού κατοχής.
Σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει να διευκρινιστεί πώς θα είναι η δίκαιη και μόνιμη η λύση του Κυπριακού, ενώ μέχρι τότε διευκρίνισε πως ο κατοχικός στρατός δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το νησί.
Στο μεταξύ, άρχισε η αποναρκοθέτηση στη νεκρή ζώνη της οδού Λήδρας, στο πλαίσιο της συμφωνίας Χριστόφια- Ταλάτ, για τη συμβολική διάνοιξη του οδοφράγματος και την ασφαλή διέλευση των πολιτών, απόφαση με την οποία δεν συμφωνεί ο τούρκος στρατηγός και λόγω αυτής φαίνεται τελικά να επισκέπτεται το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, ώστε να… τραβήξει το αυτί του Ταλάτ, που συμφώνησε κάτι τέτοιο, δίχως να τον ενημερώσει.

Και μετά μου λέτε πως οι τούρκοι στρατηγοί σταμάτησαν να ελέγχουν το τουρκικό κράτος και το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου…

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Κι εγώ που νόμιζα ότι το καλοκαίρι θα περπατούσα μέχρι το Lydra Marriot! Κρίμα. Πιστεύω τελικά να τον ανοίξουν το δρόμο.