Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ PRESS TIME

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Διάβασα πριν λίγες ημέρες ένα ενδιαφέρον άρθρο, για την Ελλάδα που ζούμε και την Ελλάδα που θέλουμε, του εκδότη της εφημερίδας Press Time, Παύλου Δημητριάδη και σας παραθέτω μία παράγραφος, που πιστεύω πως δίνει ακριβώς την εικόνα της χώρας μας σήμερα: «Η Ελλάδα της ακρίβειας, των κερδοσκόπων, της κοινωνικής αδικίας, των ευνοούμενων των όποιων κυβερνώντων, η χώρα των σκανδάλων, της διαπλοκής, της εγκληματικότητας, των συμβιβασμών, η Ελλάδα του ψεύδους, των υπόγειων συμφωνιών, του «κουκουλώματος», των ισχυρών που παίζουν τα παιχνίδια τους, δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει».

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το συνάδελφο και αξίζει να αναφέρω και την πρωτοβουλία της εφημερίδας Press Time, να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους bloggers, σε μια περίοδο μάλιστα που όλο και περισσότεροι μας κυνηγούν για να μας φιμώσουν. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα της εφημερίδας 212- 700.3200


Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της εφημερίδας, καθώς και στα θέματα που παρουσιάζει κάθε Σάββατο μέσα από τις σελίδες τις και τα οποία ουκ ολίγες φορές έχω φιλοξενήσει (αναδημοσιεύσει) κι εγώ μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες του blog μου. Συγχαρητήρια! Συνεχίστε έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: