Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ALITALIA
Τέλος στην 60ετή ανεξαρτησία της, αλλά και στη χρεοκοπία έδωσε η Alitalia, λέγοντας το μεγάλο «ναι» στην εξαγορά της από την Air France-KLM, έναντι ποσού -μικρότερου από το αναμενόμενο- των 138 εκατ. ευρώ και με τη δέσμευση της επαναγοράς ομολόγων. Ωστόσο, η συμφωνία αναμένεται να έρθει αντιμέτωπη με τις αντιδράσεις των σωματείων των εργαζομένων στον αερομεταφορέα, καθώς στα σχέδια της Air France συμπεριλαμβάνεται και η μείωση κατά 15% των θέσεων εργασίας.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ
Ξεκίνησαν οι κρατήσεις θέσεων για την πρώτη πτήση για γυμνιστές, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουλίου και έχει προορισμό από το Έρφουρτ στο θέρετρο της Βαλτικής, Ούσεντομ. Η δοκιμαστική πτήση διοργανώνεται από γερμανικό πρακτορείο ταξιδιών, έχει κόστος 499€, ενώ για λόγους ασφαλείας τα μέλη του πληρώματος θα είναι ντυμένα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Αστεροειδής- φονιάς απειλεί τον πλανήτη μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι οποίοι δηλώνουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συγκρουστεί με τη γη. Γι’ αυτό, ήδη ετοιμάζουν δύο διαστημικά σκάφη, τα οποία θα συγκρουστούν μαζί του μετά το 2010, προκειμένου να του αλλάξουν πορεία; Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Αρκεί κανείς να διαβάσει τις δηλώσεις των επιστημόνων, της NASA και της ευρωπαϊκής ESA…

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Φοβούνται μην τους ορμήξουν οι επιβάτες γι' αυτό και ντύνουν τους αεροσυνοδούς!!!

αγροτης !!! είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

polounte eisitiria se timi efkerias ........