Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμο να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, για τη μεσολάβησή του στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, σχετικά με τα χρήματα του Θέμου Αναστασιάδη, γιατί κάτι βρωμάει εδώ… Και οι πολιτικοί είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται στον ελληνικό λαό, όχι σε εκπομπές δημοσιογράφων με επιστολές, όπως έπραξε ο κύριος Κουκοδήμος στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου.

*Συμβουλεύω τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να τολμήσει να διαγράψει τον βουλευτή του Κώστα Κουκοδήμο, καθώς είναι ηλίου φαεινότερο πως έχει ανάμειξη στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου, κι ας μείνει με οριακή πλειοψηφία 151 βουλευτών, στη Βουλή. Είναι προτιμότερο να προχωρήσει σε εκλογές, παρά να έχει λαμόγια στους κόλπους του κόμματός του.

*Συμβουλεύω το δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο όταν δηλώνει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, να μην καλύπτει τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμο, μόνο και μόνο επειδή διατηρεί προσωπικές σχέσεις μαζί του. Ας πάψει να είναι «επιλεκτικός» στις αποκαλύψεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: