Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον τραγουδιστή Πασχάλη να σοβαρευτεί επιτέλους και να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο εξώγαμο παιδί, που έκανε με την καθηγήτρια του Παντείου Ουρανία Τουτουντζή. Αρκετό καιρό κατηγορούσε και αυτός και η σύζυγός του στα ΜΜΕ τη μητέρα του εξώγαμου παιδιού του, όταν ο ίδιος γνώριζε την αλήθεια. Όσο για τη σύζυγό του, ας ηρεμήσει επιτέλους. Συμπεριφέρεται στα ΜΜΕ λες και αφορά την ίδια η ιστορία και όχι το σύζυγό της. Και επιτέλους, ζητήστε μια συγνώμη!

*Συμβουλεύω τον πρώην πρύτανη του Παντείου Αιμίλιο Μεταξόπουλο, που απειλεί του πάντες για να τον αποφυλακίσουν, διαφορετικά θα προχωρήσει σε απεργία πείνας, να θυμηθεί πρώτα πόσα εκατομμύρια ευρώ «έφαγε» από το πανεπιστήμιο και μετά να έχει την απαίτηση από τη Δικαιοσύνη να τον βγάλει από τη φυλακή. Να με συμπαθάτε, αλλά παρόλο που δηλώνει βαριά άρρωστος, εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή. Γιατί και σε εμάς αρέσει η χλιδή, αλλά σιχαινόμαστε την κλεψιά και τη βρωμιά, που πολλοί- όπως και ο Μεταξόπουλος- χρησιμοποίησαν για να την αποκτήσουν.

*Συμβουλεύω τον Γιώργο Παπανδρέου να αρχίσει να δραστηριοποιείται, γιατί πάει κατά διαόλου! Μπορεί να του έδωσαν τελικά την παράταση που επιθυμούσε στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά το παιχνίδι της αντιπολίτευσης φαίνεται να το έχει χαμένο. Κι ας προσπαθεί ο Φίλιππος Πετσάλνικος να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: