Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Όλο αυτόν τον καιρό προσπάθησα επιμελώς να μην ασχοληθώ με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, καθώς από τη μια οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και από την άλλη ήθελα να το δω μόνο σαν ένα ροζ σκάνδαλο (αν και δυστυχώς έχει πολλές προεκτάσεις).


Αγανακτώ που ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν έχει βγει ακόμα να πάρει θέση επί του θέματος και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τις μπούρδες του Ρουσόπουλου και του Αντώναρου.

Αγανακτώ να βλέπω στελέχη του Μαξίμου να διαπραγματεύονται με δημοσιογράφους και το αντίστροφο.

Αγανακτώ να παρακολουθώ ακόμα έναν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού (βλέπε Κλαδά) να εμπλέκεται σε σκάνδαλο με τεράστια χρηματικά ποσά.

Αγανακτώ να ακούω ψεύδη από στελέχη της κυβέρνησης (βλέπε Κουκοδήμο), που όταν ξεσκεπάζονται δεν ξέρουν πώς να τα καλύψουν.

Αγανακτώ να παρακολουθώ στις ειδήσεις όλων των καναλιών βαρύγδουπους τίτλους με νέες αποκαλύψεις.

Αγανακτώ να βλέπω τον Θέμο Αναστασιάδη να το παίζει «κινέζος» και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να θεωρεί τον εαυτό του θεματοφύλακα της αλήθειας και της ειλικρίνειας, που πρέπει να πρεσβεύει ένας δημοσιογράφος.
Αγανακτώ που ο κόσμος παρακολουθεί υπνωτισμένος τη «Ζαχοπουλειάδα» και δεν ξεσηκώνεται για να απομακρύνει τη σαπίλα του κομματικού μας συστήματος, που είναι βουτηγμένο στη διαφθορά και δεν κλείνει την τηλεόραση στις εκπομπές που μονίμως κάποιους ξεσκεπάζουν, προκειμένου να κρύψουν τη δικιά τους βρωμιά.

Αγανακτώ που όλοι τα βάζουν με διάφορα blogs (π.χ. press-gr), που απλά ξεσκέπασαν την αλήθεια.
Τελικά αυτή σήμερα είναι η μόνη μάχιμη και αντικειμενική δημοσιογραφία.
Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου έχω την εντύπωση πως τώρα άρχισε να ξεδιαλύνεται.
Τελικά η πτώση στο κενό είχε το νόημά της…

Δεν υπάρχουν σχόλια: