Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ
*Από τα 12 τους χρόνια, παίρνουν τα παιδιά αναβολικά, για να επιταχύνουν τη μυϊκή ανάπτυξη και να εντυπωσιάσουν τα κορίτσια, δείχνει σχετική έρευνα, ενώ οι περισσότεροι ανήλικο φαίνεται να αγνοούν τις βλαβερές επιπτώσεις που έχει για την υγεία τους η χρήση αναβολικών στεροειδών. Στην ίδια έρευνα, γίνεται λόγος και για το «ναρκωτικό των κλαμπ», η γνωστή ουσία gamma- butyrolactone (GBL), που σήμερα πωλείται μέσω διαδικτύου και είναι η πλέον επιβαλβή για την υγεία των ανηλίκων.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
*Ανάμεσα στους πιο έμπειρους εραστές του κόσμου, φιγουράρουν οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα, καθώς σε μέσο όρο μετρούν 28 διαφορετικούς συντρόφους! Στην ίδια έρευνα, το 89% των Ελλήνων φαίνεται να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ωστόσο το 48% θεωρεί μη ικανοποιητική τη σεξουαλική του ζωή.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
*Η Αλβανία κατατάσσεται στις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετανάστευσης ανά τον πλανήτη, αναλογικά με τον πληθυσμό της, καθώς σε λιγότερο από δέκα χρόνια περίπου το 30% του πληθυσμού της μετανάστευσε σε διάφορες χώρες του κόσμου, με πρώτη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: