Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στον υπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Λιάπη, καθώς χάρης αυτόν ξεκίνησε το ξήλωμα του πρώην γενικού γραμματέα Χρήστου Ζαχόπουλου, από το υπουργείο Πολιτισμού. Γνώριζε, επιβεβαίωσε τις φήμες, κινήθηκε γρήγορα και βγήκε κερδισμένος τελικά από αυτήν την υπόθεση.

*Συγχαρητήρια στην αξιόλογη και χαμηλών τόνων καλλιτέχνης Εύα Καρύδη, καθώς στην Μπιενάλε της Αλεξάνδρειας ήταν καλεσμένη από το υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου, όπου και της απένειμαν το βραβείο τιμής ένεκεν. Τέτοιες διακρίσεις θα έπρεπε να συνοδεύονται και από σχετικές ανακοινώσεις του δικού μας υπουργείου Πολιτισμού για να γίνονται γνωστές σε όλους, καθώς τιμούν όλους τους Έλληνες.

*Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Χαρβάτη, μόνιμη ερευνήτρια στο διεθνούς φήμης γερμανικό Ινστιτούτο Εξελικτικής Ανθρωπολογίας Max Planck και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο City University of New York, καθώς το έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «Science», την περιέλαβε στο Top- 10 των επιστημόνων για το 2007, για τη σημαντική της ανακάλυψη, που παρουσίασε με αδιάσειστα στοιχεία, ότι ο σημερινός άνθρωπος έλκει τις ρίζες του από την Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: