Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στην 22χρονη φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ Λίνα Τόνια, που κέρδισε το πρώτο διεθνές βραβείο, ανάμεσα σε 145 συνθέτες από 39 χώρες, στην κατηγορία για κουαρτέτα εγχόρδων, με το έργο της «Μνημόνιο», στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης «Jorgensen», που διοργανώθηκε στη Μόσχα, από το υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας, την Ενωση Ρώσων Συνθετών και το Κρατικό Ωδείο.

*Συγχαρητήρια στον Έλληνα ζωγράφο Γιάννη Μιχαλούδη για τη βράβευσή του στην 24η Μπιενάλε της Αλεξάνδρειας, που κατέκτησε με το έργο της οπτικής τέχνης του το "Χρυσό Φάρο". Να σημειώσω πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό θεσμό, που τελεί υπό την αιγίδα του Αιγυπτίου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και στο οποίο συμμετέχουν 14 μεσογειακές χώρες με 38 καλλιτέχνες.
*Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανδρέου, για την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ελπίζω να προχωρήσει όντως στις τομές που έλεγε, κατά τη διάρκεια του εσωκομματικού προεκλογικού αγώνα και να έχει το θάρρος να παραιτηθεί από Πρόεδρος του κινήματος, σε περίπτωση που χάσει ξανά από τον Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: