Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Με βαλκανική ταυτότητα, ο ελληνικός υπόκοσμος στην Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συμμορίες από 9 χώρες έχουν βρει ελεύθερο πεδίο στην Ελληνική Επικράτεια και συνεχίζουν ανενόχλητοι τις περισσότερες φορές το έργο τους.

Σύμφωνα με την ομαδοποίηση, που επιχείρησε η Αστυνομία, βάσει των κατά καιρούς περιστατικών, οι Αλβανοί δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών, στις ληστείες και τις κλοπές, στο παράνομο εμπόριο αυτοκινήτων, στην οικονομική εκμετάλλευση της πορνείας, αλλά και της εκμετάλλευσης ανηλίκων, ηλικίας 10 έως 13 ετών, τους οποίους φέρνουν στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών, για αναγκαστική επαιτεία. Επίσης, μέλη αλβανικών εγκληματικών οργανώσεων έχουν εισχωρήσει σε ελληνικές ομάδες και πουλάνε προστασία ή αναλαμβάνουν το ρόλο των αδίστακτων μπράβων και πιστολέρο.

Οι ουκρανικές και ρωσικές εγκληματικές οργανώσεις έχουν ρίξει το βάρος στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και συνεργάζονται με ημεδαπούς κακοποιούς στο εμπόριο λευκής σαρκός, ενώ οι τουρκικές, κινεζικές, ιρακινές και πακιστανικές οργανώσεις ειδικεύονται στην παράνομη μετανάστευση. Η κινεζική μαφία ειδικότερα, «πουλάει» και προστασία σε Κινέζους εργαζόμενους και μετανάστες.

Οι Ρουμάνοι επιδίδονται στο εμπόριο ανθρώπων, σε συνεργασία με Έλληνες μαστροπούς και στις κλοπές- διαρρήξεις, ενώ τα κλοπιμαία τις περισσότερες φορές τα στέλνουν στη χώρα τους με τα λεωφορεία της γραμμής!

Τέλος, οι Βούλγαροι ασχολούνται με την παραχάραξη και την πλαστογραφία, με το εμπόριο βρεφών και το εμπόριο νεαρών γυναικών, ακόμα και ανηλίκων.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως η Ελλάδα είναι το κέντρο των βαλκανικών εγκληματικών οργανώσεων και εφόσον η ελληνική αστυνομία τους γνωρίζει, επιβάλλεται και να τους καταπολεμήσει. Άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: