Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΗ ΝΔ- Α' ΜΕΡΟΣ

*Συμβουλεύω τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, να δίνει πλέον περισσότερη σημασία στα κόμματα της Αριστεράς και να επιδιώκει μαζί τους τη συναίνεση, καθώς το «φάντασμα» του ΛΑ.Ο.Σ. ολοένα και περισσότερο φαίνεται να τους απειλεί. Μην ξεχνάτε, κύριε πρωθυπουργέ, πως έχετε οριακή πλειοψηφία βουλευτών στο Κοινοβούλιο…

*Συμβουλεύω τον Βύρων Πολύδωρα, τον Θανάση Γιαννόπουλο, την Άννα Μπενάκη, τον Πέτρο Τατούλη, τον Γιάννη Μανώλη, τον Αριστοτέλη Παυλίδη και τον Νίκο Τσιαρτσιώνη, αν δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σημερινή κυβέρνηση, ας παραιτηθούν. Με τις ανταρσίες σας το μόνο που καταφέρνετε είναι να προκαλείτε αηδία σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης. Άντε λοιπόν χέρι- χέρι με τον Καρατζαφέρη! Να φανερώσετε επιτέλους το πραγματικό σας πρόσωπο.

*Συμβουλεύω τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Θοδωρή Ρουσόπουλο, όταν ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες να αποφεύγει να απαντάει με τη φράση «ουδέν σχόλιο», γιατί προσβάλλει και τους ίδιους, αλλά και τον ελληνικό λαό. Ας μην ξεχνάει πως η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι η επίσημη ενημέρωση της κυβέρνησης προς τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: