Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να σταματήσουν επιτέλους να μαλώνουν, με φόντο το Δήμο Θεσσαλονίκης, για τις δημοτικές εκλογές του 2010, γιατί γίνονται ρεντίκολο στην Αθήνα. Ε ρε σχέδιο Φώλια που τους χρειάζεται!

*Συμβουλεύω τον Δημήτρη Τσάμη, τέως πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής της ΕΡΤ-3, να πει τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκε και όχι να κρύβεται πίσω από το γνωστό «για προσωπικούς λόγους», που χρησιμοποιούν όλοι όσοι θέλουν να κρύψουν κάτι.

*Συμβουλεύω την Άννα Δρούζα και την Τατιανα Στεφανίδου να σοβαρευτούν επιτέλους και να σταματήσουν να παρουσιάζουν μέσα από τις εκπομπές τους γελοία θέματα. Προσβάλετε τους τηλεθεατές, κυρίες μου. Όσο και να προσπαθείτε, Όπρα δεν γίνεστε.

1 σχόλιο:

Ivan o bromeros είπε...

game with Αντίχριστο και Άννα Δρούζα: Όπως μάθαμε στην εκπομπή της Άννας Δρούζας ο αντίχριστος το 2018 θα κατέβει στην γη.Τώρα θα μου πείτε για ποιο λόγο να μπει στον κόπο να κάνει κάτι τέτοιο αφού κατά τας γραφάς το καλό τελικά θα νικήσει.
Anyway,επειδή ο Αντίχριστος είνα θυμωμένος με την Δρούζα που του χάλασε την έκπληξη της Δευτέρας Παρουσίας πατήστε εδώ για να παίξετε ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να δείτε τι θα την κάνει μόλις κατέβει στην γη.