Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΓΓΙΝΑ

ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της κόρης του υπουργού Απασχόλησης σε προνομιακή θέση στον ΟΤΕ, καθώς- σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΜΕ ΟΤΕ Παναγιώτη Κούτρας- η πρόσληψη έγινε απευθείας, με απόφαση του διοικητή του Οργανισμού, Παναγή Βουρλούμη.

Χαρακτήρισε δε ηθικό και πολιτικό το θέμα, κατηγορώντας τον Βασίλη Μαγγίνα ότι ψήφισε το νόμο που καταργούσε τη διαδικασία διαγωνισμού για προσλήψεις στον Οργανισμό, χωρίς να αποκλείει ο μισθός της κόρης του να ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ, όπως προβλέπεται για ανάλογες θέσεις. Στον αντίποδα, με ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ, διευκρινίζει ότι η κόρη του Βασίλη Μαγγίνα προσελήφθη με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας περίπου 7,5 μηνών και αποδοχές που προβλέπονται στο μισθολόγιο του προσωπικού, δηλαδή 1420 ευρώ μεικτά.

Συγχαρητήρια κύριε Μαγγίνα. Λαμογιές φαίνεται πως κάνεις μόνο με την κόρη σου, γιατί στο Ασφαλιστικό- όπως ισχυρίζεσαι- εφαρμόζεις κοινοτικές οδηγίες. Να τα χέσω τα σχέδια σου για το Ασφαλιστικό! Η πρόσληψη της κόρη σου πιο πολύ με καίει! Ντροπή…

1 σχόλιο:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Όλα αυτά αφορούν στην επανίδρυση του...μπουρδέλου.Σκέπτομαι τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών με πτυχία, με γλώσσες, και σε αρκετές περιπτώσεις με μεταπτυχιακά,να ΄κάνουν διανομή πίτσας ώσπου να βρουν μια εργασία που να τους αξίζει.Δεν ρώτησε όμως ο δημοσιογράφος που έπαιρνε τη συνέντευξη του Μαγγίνα στο ραδιόφωνο του ALPHA, προκειμένου να αποκατασταθεί επικοινωνιακά ο υπουργός λαμόγιο,"Εφ' όσον κ. υπουργέ ορθώς πράξατε με το θέμα της κόρης σας, συνιστάτε στους Έλληνες πολίτες να έρχονται να τους διορίζετε εσείς απ' ευθείας αντί να ακολουθούν το δρόμο που προβλέπεται από το νόμο;" Αλλά ο δημοσιογράφος ήταν κι αυτός στημένος με άνωθεν εντολή και κατάπινε όλες τις σαχλαμάρες που κατάπινε ο αχυράνθρωπος.
Σήμερα αναρτάται κείμενο για τον Μαγγίνα με τίτλο "Όταν η θρασύτητα κάνει στην αναίδεια κού-κου" στο blog "O Θεός στο καφενείο" http://theofilou.blogspot.com αν θέλετε επισκεφτείτε το.