Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

*Ραγδαία αύξηση των τραγικών περιστατικών θανάτων μεταναστών στη θάλασσα, παρατηρήθηκε φέτος στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Μέχρι το Σεπτέμβριο, 44 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 54 αγνοούνται στο Αιγαίο.

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

*Στην 11η θέση της ΕΕ ως προς το προσδόκιμο ζωής του έπεσε το 2004 ο σύγχρονος Έλληνας, όταν το 1991 κατείχε τη 2η θέση. Το γεγονός οφείλεται στο ότι οι Έλληνες τρώνε υπερβολικά, καπνίζουν σαν φουγάρα, καθηλώνονται ώρες μπροστά στην τηλεόραση και αποφεύγουν ή αγνοούν συστηματικά τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ AIDS ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

*Κατά 5,8% ετησίως, από το 1990, αυξάνεται το ποσοστό θνησιμότητας των παιδιών κάτω των 5 ετών στη Νότια Αφρική, κυρίως λόγω της επιδημίας του ιού του AIDS, ανακοίνωσε η UNICEF. Η Νότια Αφρική είναι μία από τις περισσότερο πληγείσες χώρες στον κόσμο, από την επιδημία του AIDS, με 5,41 εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν μολυνθεί από τον ιό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ!

*Σε μία ασυνήθιστη δημόσια έκκληση προς τους επιβάτες του Airbus A380 προχώρησε η Singapore Airlines, ζητώντας τους να αποφύγουν τις ερωτικές επαφές στις σουίτες που διαθέτει το μεγαλύτερο επιβατικό τζετ του κόσμου εξαιτίας έλλειψης ηχομόνωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: