Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007

ΡΟΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΪΔΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ' ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Με την υπογραφή του Έλληνα, πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, της κυβέρνησης Σημίτη, Χρήστου Ροζάκη, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) κατακεραυνώνει την χώρα μας και δικαιώνει τα Σκόπια και την Τουρκία, που κάνουν λόγο για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη Φλώρινα και «τουρκικής», στη Θράκη!

Ο Έλληνας ευρωδικαστής- αντιπρόεδρος σήμερα του ΕΔΑΔ-, μαζί με τον Κύπριο συνάδελφό του Λούκη Λουκαΐδη- πρόεδρος του ΕΔΑΔ-, πρωταγωνιστούν στις καταδίκες της χώρας μας, καθώς με σειρά δικαστικών αποφάσεων, καλούν την Ελλάδα να αναγνωρίσει τους «μακεδονικούς» και «τουρκικούς» συλλόγους, που μέχρι σήμερα η πολιτεία αρνείται. Μάλιστα, απειλούν πως σε αντίθετη περίπτωση η χώρα μας θα καταδικαστεί για καταπάτηση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων!!!

Όλα τα παραπάνω, οδήγησαν πολλές χώρες, στην Ευρώπη και την Αμερική, να μην αναφέρονται πλέον σε μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, αλλά σε «τουρκική», ενώ τα Σκόπια, στηριζόμενοι στην απόφαση του ΕΔΑΔ, πλέον ανοιχτά μιλούν για «μακεδονική» μειονότητα στη Φλώρινα και την ευρύτερη περιοχή, που πρέπει να απελευθερωθεί!!!

Με τις αποφάσεις όμως των δύο Ελλήνων- καλύτερα να αποκαλούνται Εφιάλτες και Προδότες- δικαιώνεται και το παράνομο σωματείο «Ουράνιο Τόξο», που δραστηριοποιείται στις γύρω περιοχές της Φλώρινας και μάχεται για την αναγνώριση της «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, παρόλο που καμιά διεθνή συνθήκη δεν κάνει λόγο για την ύπαρξή της στα Ελληνικά εδάφη.

Μάλιστα, ο Χρήστος Ροζάκης και ο Λούκης Λουκαΐδης με την υπογραφή τους υποχρεώνουν την χώρα μας να καταβάλλει αποζημίωση, ύψους 35.000€ στο «Ουράνιο Τόξο», καθώς με το σκεπτικό της απόφασης, η χώρα μας εμποδίζει την οργάνωση να προασπιστεί τα δικαιώματα της «μακεδονικής» μειονότητας!!!
Οι δύο κύριοι- που έχουν εξελιχθεί σε δήμιοι της Ελλάδας- στο παρελθόν έχουν καταδικάσει και πάλι την χώρα μας, για την περίπτωση του αυτοαποκαλούμενου «ψευδομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά, καθώς η Ελλάδα δεν τον αναγνωρίζει, μιας και έχει εκλεχθεί από το μειονοτικό σώμα και όχι από το ελληνικό κράτος.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Χρήστο Ροζάκη, το 1996 ήταν εκλεκτός του κυρίου Σημίτη, για τη θέση του υφουπουργού Εξωτερικών, δηλαδή- υποτίθεται- θα προάσπιζε τα συμφέροντα της χώρας μας στο εξωτερικό, αλλά παραιτήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω των διαφωνιών που είχε με τον τότε υπουργό Εξωτερικών Θεόδωρο Πάγκαλο. Αργότερα, εστάλη στο Στρασβούργο ως ευρωδικαστής του ΕΔΑΔ, ενώ σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Σώματος. Ο Ροζάκης πάντοτε υποστήριζε ότι υπάρχει «τουρκική» και «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, γι’ αυτό ήταν και…ιδιαίτερα αγαπητός σε Σκόπια και Τουρκία.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ενώ μπορούσε να μην ψηφίσει τις καταδικαστικές αποφάσεις κατά της χώρας μας, αυτός όχι μόνο τις υπέγραψε, αλλά και τις εισηγήθηκε.
Φτού σου, ρε ξεφτιλισμένε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kala ta les synadelfe.. Asxoloumaste me Zahopoulous kai o,ti allo ektos apo ta ethnika themata.. Na min patisei pote to iero elliniko xoma o prodotis