Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

*Συμβουλεύω το ΕΣΡ, αλλά και τον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο να δουν πιο σοβαρά το θέμα του τηλεοπτικού σταθμού TV Θεσσαλονίκη, καθώς μόνο με πρόστιμα- φαντάσματα που επιβάλλουν δεν λύνεται η κατάσταση. Το κανάλι συνεχίζει να διοικείται στην ουσία ακόμα και σήμερα από ανθρώπους του Χρηστίδη, αν και ο ίδιος βρίσκεται στη φυλακή, ενώ όλοι οι πρώην υπάλληλοι του σταθμού χρόνια τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

*Συμβουλεύω το δημοσιογράφο Παναγιώτη Σατζόγλου να μη γλείφει εκεί που έχεζε, γιατί όλοι θυμούνται πόσο κατηγορούσε τη δημοτική τηλεόραση και τον τρόπο λειτουργίας της, μέσα από τη σελίδα του στο περιοδικό «Όλα», της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αλλά από την ώρα που τον εντάξανε στο δυναμικό της, τα ξέχασε όλα και σταμάτησε τις επιθέσεις. Συγχαρητήρια και στο TV100 που στις επιθέσεις δημοσιογράφων απαντάει με την πρόσληψή τους! Ε ρε, για γέλια είστε!

*Συμβουλεύω την Όλγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη να σταματήσουν να μας υπενθυμίζουν κάθε τρεις και λίγο ότι δεν έχουν δει το DVD του Ζαχόπουλου, γιατί όσο περισσότερο το λένε, τόσο λιγότερο τους πιστεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: