Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΟ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Συνεχίζουν να προκαλούν οι φιλο-σκοπιανοί της Ελλάδας, με αφίσες που ανάρτησαν αυτή τη φορά σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας και ζητούν να σταματήσει ο ελληνικός επεκτατισμός, ενάντια των Σκοπίων!!!

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά και το… συνέδριο που πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες το φιλο-σκοπιανό κόμμα Ουράνιο Τόξο, που δραστηριοποιείται κυρίως στην Πέλλα και δυστυχώς στην πατρίδα μου τη Φλώρινα, σε… σουβλατζίδικο του Άγρα Πέλλας, παρουσία μόλις είκοσι ατόμων, όπου και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην έκδοση «Μακεδονο- ελληνικού λεξικού». Ο κύριος λόγος –όπως ισχυρίζονται τα λιγοστά του μέλη- είναι ότι οι "Μακεδόνες" ΔΕΝ είναι Έλληνες και ΔΕΝ γνωρίζουν Ελληνικά. Οπότε, όσοι ζουν στην Ελληνική Μακεδονία...ΔΕΝ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ή είναι βίαια Εξελληνισμένοι "Μακεδόνες"!!!

Αξίζει να θυμίσω πως τα μέλη του "Ουράνιου Τόξου" είναι αυτά που πολλές φορές στέλνουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια τη χώρα μας, κάνοντας λόγο για μη σεβασμό της "Μακεδονικής μειονότητας", ενώ πολλές φορές προχωρούν σε προκλητικότατες ενέργειες ενάντια των Ελλήνων. Ωστόσο εύλογο είναι το ερώτημα, αφού δεν είναι ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντί τους, γιατί δεν πηγαίνουν να ζήσουν στα Σκόπια, που σίγουρα θα το θεωρούν και το φυσικό τους περιβάλλον;

Στο μεταξύ, δεν σταματούν την επεκτατική τους πολιτική και τις προκλήσεις και η κυβέρνηση των Σκοπίων. Πρόσφατα, η σκοπιανή πρεσβεία στη Ρώμη μήνυσε ιταλικό ίδρυμα για παραχάραξη της Ιστορίας, καθώς σε έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο που εγκαινίασε, χρησιμοποίησε τον τίτλο «Μακεδόνες- Οι βόρειοι Έλληνες».

Την ίδια ώρα, γέμισαν τα Σκόπια με αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όταν στην Αθήνα, αν και εδώ και 5 χρόνια υπάρχει έτοιμος ανδριάντας του Έλληνα στρατηλάτη, ακόμα δεν το έχουν ανεγείρει… Μήπως κι εμείς οφείλουμε να είμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση; Άπιστοι, πονηροί και παραχαράκτες της Ιστορίας υπάρχουν δυστυχώς παντού γύρω μας...

Παρακάτω παραθέτω ακόμα μια προκλητική αφίσα των φιλοσκοπιανών, που ανάρτησαν στην προεκλογική περίοδο, σε πολλές περιοχές της Φλώρινας και της Έδεσσας. Και φυσικά ανυπόγραφη. Βλέπετε, στις προκήσεις τους δεν έχουν τα αρ...α να υπογράφουν. Κλάνουν μέντες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: