Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ως ο καλύτερος αναδυόμενος αγροτουριστικός προορισμός της Ελλάδας και ένας από τους πιο δημοφιλείς μεταξύ 10 χωρών της ΕΕ, αναδείχθηκε ο Νομός Φλώρινας, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «European Destinations of Excellence».Η σημαντική αυτή ιάκριση για το Νομό εξασφαλίζει την εκτεταμένη προβολή της περιοχής, μέσω πανευρωπαϊκής καμπάνιας, ενώ η Φλώρινας θα προβληθεί επίσης ως ένας από τους 10 κορυφαίους προορισμούς της ΕΕ, σε ολόκληρο τον κόσμο.


ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Έναν από τους πιο χαμηλούς δείκτες αυτοκτονιών έχει η χώρα μας στην ΕΕ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως λόγω των περιβαλλοντικών παραγόντων που επικρατούν, όπως η ηλιοφάνεια.

Αντιθέτως, τα πιο υψηλά ποσοστά αυτοκτονιών συναντώνται στην Ουγγαρία, την Αυστρία, τη Σρι Λάνκα, αλλά και στις περισσότερες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Ρωσία, Λευκορωσία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία), κυρίως λόγω των ψυχικών διαταραχών των ατόμων, ενώ τα πιο χαμηλά ποσοστά στον κόσμο έχουν το Περού, η Τζαμάικα, η Αλβανία και η Παραγουάη.



ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Α' ΘΕΣΗ

Οι δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρίες σήμερα στον κόσμο είναι:

QATAR AIRWAYS- Εξαιρετικές υπηρεσίες εδάφους, σαμπάνια και είδη Bulgari εν πτήσει.
SINGAPORE AIRLINES- Προσφέρει κατάλογο πιάτων υψηλής κουζίνας.
CATHAY PACIFIC- Φημίζεται για τις «ιπτάμενες σουίτες, με την πόρτα που κλείνει, για να μην ενοχλούν οι.. διπλανοί συνεπιβάτες. Δύο σεφ μαγειρεύουν ότι επιθυμείτε.
MALAYSIA AIRLINES- Οι μεγαλύτερες θέσεις της αγοράς, που γίνονται και διπλό κρεβάτι. Βραβεύεται επί σειρά ετών για το εξαιρετικό της service και τα μοναδικά πιάτα της.
THAI- Πριν την πτήση, απολαμβάνετε στο έδαφος sauna, spa ή μασάζ στην ειδική αίθουσα του αεροδρομίου, ενώ μέσα στο αεροπλάνο σας περιμένουν 22 διαφορετικά μενού για πρωινό.
EMIRATES- Ξεχωριστά δωμάτια για τους επιβάτες της πρώτης θέσης, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με λιμουζίνα και διανυκτέρευση- εάν χρειαστεί- στη σουίτα του πλησιέστερου 5άστερου ξενοδοχείου.
JET AIRWAYS- Προσωπικός συνοδός στο έδαφος, μεγάλα κρεβάτια πάνω στο αεροπλάνο και τηλεοράσεις 24 ιντσών.
LUFTHANSA- Η καλύτερη παγκοσμίως στις υπηρεσίες εδάφους, με προσωπικό συνοδό, μεταφορά από το αεροδρόμιο με λιμουζίνα και επιστροφή με Μερσεντές.
KOREAN AIR- Προσωπικός μασέρ εν πτήσει και μοναδική κουζίνα.
QANTAS- Διαθέτει βιβλιοθήκη, ρεστοράν και αίθουσες επικοινωνίας- εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: