Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω το νέο υπουργό Παιδείας Ευρυπίδη Στυλιανίδη, να συνεχίσει τα θετικά βήματα στην Παιδεία και μετά την απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού, να προχωρήσει το συντομότερο και στην αναγκαία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, πάντοτε όμως με τη σύμφωνη γνώμη της εκπαιδευτικής κοινότητας και κυρίως των φοιτητών.

*Συμβουλεύω τους οδηγούς του ΟΑΣΘ να οδηγούν πιο προσεκτικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, να προσέχουν ιδιαίτερα τα μηχανάκια, να μην τρέχουν και να μην θεωρούν την άσφαλτο μόνο δική τους. Με λύπη μου το λέω, πως έχουν γίνει χειρότεροι και από τους οδηγούς ταξί. Όσο για τη διοίκηση, τα φετινά σας καραγκιοζιλίκια την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, που δώσατε εντολή στους ελεγκτές σας να κάνουν έλεγχο εισιτηρίου στους επιβάτες και να τους κόβουν και πρόστιμο, όταν όλη η Ευρώπη είχε δωρεάν μεταφορά με τις συγκοινωνίες, μην ξεχάσετε να τα επαναλάβετε και του χρόνου…

*Συμβουλεύω το ΥΠΕΧΩΔΕ να βρει άλλους τρόπους να αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για το Περιβάλλον και όχι να επιβάλλει πρόστιμο 1.000.000€ στη ΔΕΗ, το οποίο φυσικά θα κληθούμε να το πληρώσουμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: