Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και το νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη να σταματήσει ο πρώτος την αλαζονική του συμπεριφορά και ο δεύτερος τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις του, γιατί ακούγεται πως τους ετοιμάζουν για αποστρατεία. Αν και ο Παπαγεωργόπουλος και ο Ψωμιάδης επιθυμούν το Δήμο, στη Ρηγίλλης φαίνεται πως προορίζουν για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης το 2010 το σημερινό υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Φώλια, που διαθέτει χαμηλό προφίλ και θεωρείται άνθρωπος του Καραμανλή.

*Συμβουλεύω τη δημοτική Αρχή, που είναι υπεύθυνη για τις «συμπληρωματικές» (;) εργασίες ανάπλασης της πλατείας του Λευκού Πύργου να πιέσει τους εργολάβους να τελειώσουν μια ώρα νωρίτερα, γιατί είναι ντροπή το σύμβολο της πόλης να μένει κλειστό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και οι επισκέπτες να μην μπορούν να βγάλουν ούτε μία αναμνηστική φωτογραφία.

*Συμβουλεύω τους παροικούντες του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν γρήγορα στην εκλογή του Προέδρου του Κόμματος, καθώς σήμερα αντιπολίτευση στην ΝΔ φαίνεται να κάνει μόνο ο Συνασπισμός, αναλαμβάνοντας στην ουσία χρεή… αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: