Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω το ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων Μάθιου Νίμιτς, να ανοίξει κανένα βιβλίο Ιστορίας, να διαβάσει για τον Μέγα Αλέξανδρο και να μη βλέπει μόνο τις «ιστορικές» ταινίες του Χόλιγουντ, για να καταλάβει τι κοτσάνα πέταξε, όταν είπε πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας των λαών.

*Συμβουλεύω το νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντανιέλ Σπέκχαρντ να αποφύγει να ανακατευτεί στις ελληνικές υποθέσεις και να μη διανοηθεί να επιβάλλει τις θέσεις της χώρας του στην Ελληνική κυβέρνηση , σχετικά με το όνομα των Σκοπίων, γιατί οι έλληνες δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαρίσουν. Ας ρωτήσει τους προκατόχους του.

*Συμβουλεύω την Αστυνομία της Βέροιας να σταματήσει τα καραγκιοζιλίκια και επιτέλους να αρχίσει να αποδίδει έργο, καθώς η Βέροια έχει καταστεί έδρα των περισσοτέρων κακοποιών της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι στο αστυνομικό τμήμα της Βέροιας έχουν γίνει οι περισσότερες καταγγελίες για εξαπάτηση και δεν περνάει απαρατήρητο ότι πάντα οι αστυνομικοί προσπαθούν να τις κουκουλώσουν. Άραγε γιατί; Λυπάμαι, αλλά έτσι κι εσείς ένοχοι φαίνεστε… Σοβαρευτείτε κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: