Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...
Ντροπή σε όσους δε διστάζουν να ρίχνουν φόλες στα αδέσποτα ζώα, για να τα δηλητηριάσουν και αυτά τελικά να ψοφήσουν, μέσα σε λίγη ώρα. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να τους αποκαλώ «ανθρώπους», γιατί δεν πιστεύω πως έχουν πάνω τους ίχνος ευαισθησίας ή ανθρωπιάς.

Το θέμα είναι πως το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι ασυνείδητοι δηλητηριάζουν τα αθώα αδέσποτα, τα οποία τελικά πεθαίνουν, αφού προηγηθεί μια μαρτυρική διαδικασία, όπου για μισή ώρα ή ακόμα και δύο 24ωρα βγάζουν αφρούς από το στόμα, παραπατάνε και πονάνε φρικτά…

Από την άλλη, ευθύνες φέρει και η Πολιτεία, καθώς βάσει νόμου (3170/03), ο δήμος είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στη στείρωση και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, αλλά και όλοι εμείς, που πολλές φορές δε διστάζουμε να πετάξουμε ακόμα και στα σκουπίδια τα κατοικίδιά μας, όταν τα βαρεθούμε…

Ας ενεργοποιηθούμε λοιπόν όλοι, για να σταματήσουμε επιτέλους αυτό το έγκλημα. Πολιτεία, δήμος, Φιλοζωικές οργανώσεις, εμείς οι ίδιοι οι απλοί πολίτες, ας γίνουμε μια ομάδα ενάντια σε όλους αυτούς τους απάνθρωπους που δηλητηριάζουν τα αδέσποτα ζώα και ας προστατεύσουμε τα ανυπεράσπιστα ζώα, με όποιο τρόπο μπορούμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αντί ώς φιλοζωικές εταιρίες να προσπαθήσετε να μαζέψετε τα αδέσποτα που πολλαπλασιάζονται στους δρόμους αυτής της πόλης και να σταματήσετε επιτέλους αυτή την καραμέλα των αθώων αδέσποτων. Λες και δεν έχετε δει ποτέ αδέσποτο να τρομάζει πεζούς και ποδηλάτες...όταν φυσικά οι τελευταίου βρουν ελεύθερο πεζοδρόμιο για να περπατήσουν.
Επιτέλους αναλάβετε δράση και σταματήστε τη παρωχημένη ρητορική σας.