Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ BLOG

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ
Απαράδεκτη χαρακτηρίζεται από τους περισσοτέρους blogger η επιχείρηση της αστυνομίας κατά του blog Press-gr, σε μια προσπάθεια να το φιμώσει, λόγω των πολλών αποκαλύψεων που δημοσίευε, ενώ τώρα το υπουργείο Δικαιοσύνης εμφανίζεται αποφασισμένο να δημιουργήσει νέο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο τροποποιεί το καθεστώς λειτουργίας τουλάχιστον των «ενημερωτικών» blogs, με αποτέλεσμα να εμποδίσει τις πλέον ελεύθερες φωνές να πουν τη γνώμη τους και να ενημερώσουν τους πολίτες.
Σημειώνεται ότι εναντίον της ιστοσελίδας εκκρεμούν, ήδη από το 2006, δεκάδες μηνύσεις, υποβληθείσες κυρίως από δημοσιογράφους, για διάφορες υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμησης, ενώ η αστυνομία θεωρεί υπεύθυνο το δημοσιογράφο Ανδρέα Καψαμπέλη, τον οποίο κατηγορούν και για εκβιασμό.
Προσωπικά, στηρίζω την ιστοσελίδα Press-Gr και το δημιουργό της, όποιος κι αν είναι αυτός, αρκεί να μην αποδεικτούν οι κατηγορίες περί εκβιασμών. Το κάνω μόνο και μόνο γιατί είμαι κι εγώ από αυτούς που πιστεύουν πως σήμερα η μόνη πραγματική αλήθεια και η έγκυρη ενημέρωση βρίσκονται στις ιστοσελίδες των blogger’s. Μόνο εκεί πλέον υπάρχουν ελεύθερες φωνές και αυτές θα υποστηρίζω πάντοτε.

Δηλώνω παρών στις διαμαρτυρίες εναντίον της Δικαιοσύνης, που προσπαθεί να φιμώσει τα blog’s.
Η απόφασή της είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

1 σχόλιο:

ΠΑΝΟΠΤΗΣ είπε...

Κι εγώ μαζί σου! εγκρίνω κι επαυξάνω. Δες και τη δική μου σχετική ανάρτηση...