Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΒΙΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Φαίνεται απίστευτο, αλλά καμία αναφορά δεν έγινε από τα ελληνικά ΜΜΕ (παρά μόνο από το BBC) στην απεργία πείνας που κήρυξε η κυρία Μαρία Μαργαρίτη, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυρία Μαργαρίτη είναι ο άνθρωπος που «ξεμπρόστιασε» το δικαστικό σώμα και εκδιώχθηκε κακήν κακώς από αυτό, όταν αποκάλυψε πως κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς τα κονδύλια, που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, αλλά και τη λειτουργία του οίκου ανοχής που στεγαζόταν (άραγε στεγάζεται ακόμα;…)στους χώρους των δικαστηρίων και μέσα στο οποίο εκατοντάδες ανήλικοι είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Με την απεργία πείνας που πραγματοποίησε η Μαρία Μαργαρίτη ζητούσε την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων, ωστόσο η προσωπική ασφάλεια του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, γεγονός που καταγράφηκε από την κάμερα του BBC και σχολιάστηκε αρνητικά από τον Άγγλο δημοσιογράφο.

Αξίζει να σημειώσω πως το εν λόγω σκάνδαλο, με τη λειτουργία του οίκου ανοχής μέσα στο δικαστικό μέγαρο, πολύ το συνδέουν και με την περίεργη εξαφάνιση του Άλεξ, από τη Βέροια. Αλήθεια, το θέμα αυτό γιατί ξεχάστηκε;…

Δεν υπάρχουν σχόλια: