Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στους συντελεστές της κινηματογραφικής ταινίας «Μόλις Χώρισα», καθώς είναι όλοι τους απολαυστικοί! Άψογη στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ζέτα Μακρυπούλια, φοβερή μαμά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

*Συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Κατσαρίδα» Μιχάλη Οικονόμου και Γιώργο Παπαγεωργίου, που την ανέβασαν με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και τώρα «σκίζουν» και στην Αθήνα. Εναλλακτική πρόταση, άψογη ερμηνεία, παράσταση που αξίζουν όλοι να δουν.

*Συγχαρητήρια στον Ιρλανδό ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούς, που κέρδισε το Όσκαρ Πρώτου Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Θα Χυθεί Αίμα», στη Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ για το Όσκαρ Πρώτου Γυναικείου Ρόλου στο «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο», στον Ισπανό Χαβιέρ Μπαρδέμ για το Οσκαρ Δευτέρου Αντρικού Ρόλου, για την ταινία «Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και στην Βρετανίδα Τίλντα Σουίντον για το Όσκαρ Δευτέρου Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία «Μάικλ Κλέιτον». Σημειώνω πως έπρεπε να περάσουν 44 ολόκληρα χρόνια για να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στα κινηματογραφικά βραβεία Όσκαρ Ευρωπαίοι ηθοποιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: