Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ Ο ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Μαθαίνω πως ο πρώην βουλευτής Φλώρινας Νίκος κορτσάρης, από τη στιγμή που έχασε στις εκλογές του 2007 την έδρα του, δεν έχει ξαναπατήσει στον ακριτικό νομό. Μάλιστα λένε πως ούτε καν μιλάει σε Φλωρινιώτες, καθώς δεν μπορεί να τους συγχωρήσει που δεν το ψήφισαν, παρόλο που διατυμπάνιζε με περηφάνια πως είναι «άνθρωπος του Καραμανλή», αλλά προτίμησαν τον Στάθη Κωνσταντινίδη.

Ακούγεται επίσης πως δε θα ξαναδιεκδικήσει την έδρα του Νομού Φλώρινας, αλλά θα περιμένει ο «φίλος» του Καραμανλής να τον βάλει σε κάποια επιτελική θέση.
Να θυμίσω μόνο πως στις εκλογές του 2004 ο κύριος Κορτσάρης δήλωνε πως με τη νίκη της ΝΔ θα γίνει την επόμενη κιόλας ημέρα υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και έταζε «λαγούς με πετραχήλια» σε πολλούς αφελής, ωστόσο το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να βάλει τη γυναίκα του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε ιδιαίτερα καλή θέση.

Μήπως αντί να θυμώνει αυτός με τον φλωρινιώτικο λαό, θα έπρεπε να θυμώσουμε εμείς μαζί του;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιους άραγε βολεύει το να μην διεκδικήσει εκ νέου ο κος Κορτσάρης την βουλευτική έδρα? Μήπως απλά έτσι ελπίζουν κάποιοι γιατί συνειδητοποιούν πως δεν πρόκειται να σταθούν τυχεροί για δεύτερη φορά?
Κι άλλωστε, αν το σκεφτούμε πρακτικά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά, καθώς οι Φλωρινίωτες εξακολουθούν να απυεθύνονται στον ίδιο άνθρωπο ακόμα και μετά τις 16 Σεπτεμβρίου όποτε χρειάζονται βοήθεια.
Η αδυναμία, αν όχι ικανότητα του κου. Κωνσταντινίδη είναι έχει διαπιστωθεί από την πρώτη κιόλας μέρα...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΡΤΣΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ