Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

*Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή του ως πρόεδρος του Συνασπισμού. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους πολιτικούς που- τουλάχιστον ακόμα- δεν τους έχει αγγίξει η μαυρίλα και η σαπίλα της εξουσίας. Εύχομαι η πραότητα και η σοβαρότητα που τον διακρίνει να μην εκλείψει στο μέλλον, γιατί ο κόσμος δεν θα του το συγχωρήσει.

*Συγχαρητήρια στο νέο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο για την εκλογή του, στη θέση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Εύχομαι να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του και να βάλει φρένο επιτέλους στη διαφθορά και την αλητεία που υπάρχει μέσα στην Εκκλησία και τη συντηρούν δυστυχώς και σήμερα κορυφαίοι ιερείς.

*Αν και λίγο καθυστερημένα, συγχαρητήρια στον Στίβεν Λάλας, τον πιο διάσημο κατάσκοπο της Ελλάδας, που οδηγήθηκε στις φυλακές των ΗΠΑ, γιατί τον «κάρφωσε» κάποιος αλήτης δικός μας, καθώς γυρνώντας πρόσφατα στην πατρίδα, δήλωσε πως και σήμερα- παρόλο την ταλαιπωρία που τράβηξε και έμεινε για πολλά χρόνια μακριά από την οικογένειά του- αν του το ζητούσε η χώρα μας, πάλι τα ίδια θα έκανε για χάρη της Ελλάδα μας.

*Συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Στρατάκη και Καρχιμάκη, καθώς μέσα στους πρώτους τρεις μήνες ζωής της νέας βουλής κατέθεσαν περισσότερες από 250 ερωτήσεις. Αυτό θα πει μεγάλη κοινοβουλευτική δράση και έτσι να συνεχίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: