Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΝΑ' ΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!!

Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το blog μου. Σήμερα το κάνω με μεγάλη μου χαρά, πρώτον γιατί επανακτώ την επαφή μου με το internet, δεύτερον γιατί παρά τη μεγάλη μου απουσία, παρατηρώ πως πολλοί από εσάς επισκεπτόσασταν καθημερινά τη σελίδα μου και μου αφήνατε μηνύματα, και φυσικά νοιώθω και έντονη την ανάγκη για να γράψω.

Η απουσία μου οφείλεται κυρίως στη μετακόμιση που πραγματοποίησα πριν λίγες ημέρες. Αγόρασα καινούριο σπίτι και είμαι στα φτιαξίματα. Ευτυχώς όλα κυλούν καλά και με τη βοήθεια φίλων και αγαπημένων προσώπων σχεδόν τελείωσα με τα δύσκολα. Ποτέ μου δεν περίμενα πως όταν θα αγόραζα σπίτι θα με κυρίευε ο πανικός. Από τη φύση μου δεν είμαι αγχώδης άνθρωπος, τις τελευταίες ημέρες όμως αγχώθηκα, όσο δεν έχω αγχωθεί ποτέ μου! Ελπίζω μόνο να μη μου μείνει… κουσούρι!

Στο μεταξύ, όλο και περισσότερο με πιέζουν οι δικοί μου άνθρωποι και ο εκδοτικός οίκος με τον οποίο συνεργάζομαι να ολοκληρώσω το δεύτερο βιβλίο μου, καθώς και ένα σενάριο που ετοιμάζω για την τηλεόραση. Πλέον νομίζω πως είναι η ιδανική εποχή, παρόλο που το μυαλό μου τρέχει στις παραλίες και τα νησιά που σκέφτομαι να επισκεφτώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Θα τα λέμε λοιπόν, όχι με τους… ρυθμούς του χειμώνα, αλλά θα τα λέμε.
Καλό καλοκαίρι για όσους φεύγουν διακοπές. Ίσως με πολλούς από εσάς τα πούμε στην πανέμορφη Λευκάδα! Φιλιά!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AGAPITE TO OTI EISAI MESA STH DIAPLOKI OLOI TO GNORIZOYME , TI XRIMA APO TIS DIAPLOKES SOU TORA EMFANIZETE ME TIS AGORES SOU !!!
NA SOU THIMISO TO ONOMA ''SIEMENS'' ????
SINTOMA THA SE KAMAROSOUME STA PARATHIRA MAZI ME TOUS OMOIOUS SOU !!

Ανώνυμος είπε...

Να 'σαι και παλι εδώ, αλλά έμαθα πως φεύγεις Λευκάδα για μια βδομάδα. Καλά να περάσεις με την παρέα σου και καλή επιστροφή.
Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

telika agapite gia ksekatharise mas pothen esxes to xrima gia tin agora tou kainourgiou spitiou kai gia tis astamatites kalokairines diakopes ???
ergazesthe ???
i mipos eiste allos enas eispraktoras tou sistimatos ???

Ανώνυμος είπε...

Ego nomizo pos exei ton tropo toy kai ta katafernei. Giati na min to kanei alloste. Edo politika prosopa kai komata ta pairnoyn kai me to nomo....Aste to paidi na xarei.

Ανώνυμος είπε...

ti na xarei ton idrota tou laou ?
ta klemena apo tis sintakseis ???
gia pes mas file gia to pothen esxes ?

Ανώνυμος είπε...

oxi stin fimosi ton sxoliasmon !!!!
oxi stin kritiki ton sxolion !!!

diafanoi xeirismoi ......

Ανώνυμος είπε...

Stis Thivas ta psila voyna, pou einai san kolomeria, plintirio ftiaxnei Thessalos pou sxolia grafei averta!!!

Ti malakies egrafe, oute o idios kserei, mono na vrizei emathe mpas kai ta kataferei!

Ououououououou!