Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟΥΣ...

*Συμβουλεύω τον Χρήστο Χατζηεμμανουήλ, πρόεδρο του ΟΠΑΠ, να σταματήσει την προσπάθεια φίμωσης της εφημερίδας “Press- Time”, καθώς έδωσε εντολή να κοπεί η διαφήμιση του Οργανισμού προς την εφημερίδα, επειδή… τόλμησε να αποκαλύψει ότι διορίστηκε στην Επιτροπή Διαχείρισης των Οικονομικών της Εκκλησίας και επειδή έκανε λόγο για τον παχυλό μισθό που παίρνει, όταν ο κόσμος δεν έχει να φάει. Μήπως να του θυμίσουμε και ποιος μεσολάβησε, ώστε να διοριστεί Πρόεδρος του ΟΠΑΠ;…

*Συμβουλεύω τον Κώστα Σημίτη να σταματήσει τις προκλητικές του ενέργειες εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, γιατί μειώνεται η εκτίμηση που έχουν πολλοί για τον ίδιο. Αντιθέτως, ο Γιωργάκης από αυτήν την κόντρα φαίνεται να βγαίνει κερδισμένος. Και έπεται συνέχεια στο… θρίλερ του ΠΑΣΟΚ.

*Συμβουλεύω τον πρώην μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμων, που καταλήστεψε τα ταμεία από τη Μονή Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, τώρα που είναι στη φυλακή του Κορυδαλλού, να προσέχει τους συγκρατούμενούς του, γιατί είναι γνωστό στο πανελλήνιο οι… ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

simvoulevo ton diaxeiristi na min mplekete me ta pitoura giati tha ton fane oi kotes !!!!

Ανώνυμος είπε...

Simvouleuo ton koumparo mou na min anakateuetai me to blog mou giati tha ton fane oi Indoi!!!

Ανώνυμος είπε...

Simvouleuo ton koumparo mou na min anakateuetai me to blog mou giati tha ton fane oi Indoi!!!

Ανώνυμος είπε...

a xa .... e na pou dikaionome....
mavra kiklomata me koumparous ktlp
oi apokalipseis eponte