Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ...

*Άκουσα να λένε πως τελικά «έκλεισε» η είσοδος του Λευτέρη Ζαγορίτη στο υπουργικό συμβούλιο, με τον ανασχηματισμό που προγραμματίζεται να γίνει μετά τον Σεπτέμβριο, ενώ στη θέση του γραμματέα της ΝΔ ενδέχεται να τον διαδεχθεί ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ή ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

*Άκουσα να λένε πως ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη, Κυριάκος Βελόπουλος, τον τελευταίο καιρό «φλερτάρει» έντονα με τη Ρηγίλλης, κάτι βέβαια που ο ίδιος αρνείται. Στον αντίποδα, ο Χρ. Καζαντζίδης, που ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, σκέφτεται να μεταπηδήσει στο ΛΑΟΣ. Αλλαξοκωλιές δηλαδή!

*Άκουσα να λένε πως τα «φρουτάκια» επανέρχονται και μάλιστα με τη βούλα της Ε.Ε, ωστόσο ο νόμος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τους παραβάτες, καθώς η λειτουργία τους θα επιτρέπεται μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα και φυσικά όχι σε άτομα κάτω από 18 ετών. Και τώρα φυσικά όσοι θέλουν να παρανομήσουν (οι περισσότεροι δηλαδή) φοβήθηκαν!...

*Άκουσα να λένε πως την επιστροφή του βιβλίου «Ματωμένα Χώματα» της Διδούς Σωτηρίου, τα οποία είχαν δωρηθεί στους μαθητές, για να καλυφθούν τα κενά που θεωρήθηκε ότι είχε το βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού της Μ.Ρεπούση, ζητά τώρα το υπουργείο Παιδείας. Πολύ πιθανόν να σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του υπουργείου Παιδείας, πως το βιβλίο είναι άχρηστο τώρα στους μαθητές, αφού από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα έχουν τη δυνατότητα να το βλέπουν από τη συχνότητα του Alpha, μιας και μετατρέπεται σε τηλεοπτική σειρά… Λέμε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: