Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ
Αυξημένα κατά 7% θα είναι τα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η Ιουλίου, καθώς πρόκειται για τη δεύτερη «δόση» της αύξησης που είχε αποφασιστεί την περασμένη χρονιά, ενώ αξίζει να σημειώσω ότι από το 2007 τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 10%. Και ενώ οι καταναλωτές ζουν το δικό τους δράμα εξαιτίας της ακρίβειας, που τους πλήττει πλέον όλο και περισσότερο κάθε μέρα, τώρα και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ετοιμάζουν κινητοποιήσεις απέναντι στις αυξήσεις της εταιρίας.

Στο μεταξύ και νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, ώστε να λειτουργούν ως κίνητρο για την πραγματοποίηση -απαραίτητων για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας- επενδύσεων, ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Τάκης Αθανασόπουλος.

Όσον αφορά τις περιβαλλοντικές οχλήσεις που δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας από τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας, πρόσθεσε πως «κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τις αντιμετωπίσουμε», και φυσικά κοίταξε να αποφύγει όπως- όπως το θέμα. Βλέπετε, όταν πρόκειται για αυξήσεις, λύνεται η γλώσσα του, αλλά όταν πρόκειται για την υγεία των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών, μούγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: